Növeli a smink tartósságát, kiegyenlíti a bőrszínt, elfedi a hibákat. Mi is ez? Egy smink alap! Melyik a legjobb? Talán az [1 Minute Blur]a Lancome Visionnaire szériájából?

Mik is ezek a smink alapok?

Mégegy termék, amit a már amúgyis teli sminkes táskánkba kell gyömöszölnünk. Az arckrém után, de még az alapozó előtt kell alkalmazni. A smink alapnak köszönhetően tartósabb lesz az alapozó. Továbbá elfedi a bőrhibákat és szebb tónust ad az arcnak. Bőrsimító hatása is lehet. Csökkentik az irritációt, gyógyítják a pattanásokat és egységesítik az arc színét. Ez a smink alapok gyártásakor felhasznált szilikonnak köszönhető.

Ajánlott a bőrszínnel és bőrtípussal megegyező alapot választani. Éppen ezért hozták létre a következő típusokat: kiemelő, UV-szűrős, mattosító, erősen fedő. A kémikusok polcai is teli vannak smink alapokkal, főleg általános bőrtípusra valóval. Továbbá még az olyanok is találhatnak maguknak megfelelő terméket, akik nem tudják milyen típusba tartoznak pontosan.

A [1Minute Blur] smink alap a Lancome-tól

Legnagyobb előnye a bőr javítása és a hibák elfedése. Csökkenti a pórusok észrevételének esélyét, simítja az arcot, egységesíti és világosítja a bőrszínt. Csökkenti a ráncok észrevehetőségét, és a pigment foltok elfedésében is jól szerepelt. Legalábbis ezt állítja a gyártó. A felhasználók véleményei viszont különbözőek. Egyesek szerint eltömíti a pórusokat, mások azt mondják, hogy egyáltalán nem működik, a többiek pedig imádják. Egyértelműen előny a szilikon-féle összetétel. A pattanásokkal küzdők számára csodát fog tenni.

Hogyan alkalmazzuk helyesen a [1 Minute Blur]-t? Az arckrém teljes felszívódása után azonnal érdemes felvinni a bőrre gyengéd belemasszírozó mozdulatokkal. Végül az általunk kiválasztott smink felhelyezése következik.

A [1 Minute Blur] smink alap egy 30 ml-es tubusban érkezik.