ARGÁN OLAJ nanoil

Csúcsminőségű természetes szépségápolási terméket keresel? Válaszd az argán olajat – a világ egyik legexkluzívabb és legmagasabbra értékelt olaját. Ha egyszer megtapasztalod a lenyűgöző hatását, hidd el, folyamatosan újra fogod vásárolni! De hogyan válasszuk ki a legjobbat? Itt egy jó tanács: válaszd a legkapósabb NANOIL Argan Oil-t. Ez a top termék hatalmas minőségi változást fog hozni a szépségápolási rutinodba. 

Folyékony arany Marokkóból: 100%-os tisztaságú argán olaj a NANOILtól

Tudtad, hogy a legértékesebb argán olajat a Marokkóban őshonos fákból nyerik ki? A helyiek büszkék és féltve őrzik a kincsüket, ezért is hívják egyszerűen folyékony aranynak. Az elnevezése nem csak abból a tényből származik, hogy az olaj a nemzeti jövedelem jelentős részét adja, de a varázslatos (szépészeti és egészségügyi) hatásai is predesztinálják erre.  Természetesen az argán olaj minden jótékony hatóanyagának kinyeréséhez a marokkóiak szakértelme is szükségeltetik. Ősidő óta gyakorolják a tevékenységet, manuálisan sajtolják az olajat, semmilyen kémiai folyamatnak nem vetve alá a nyersanyagot. A NANOIL 100%-os tisztaságú marokkói folyékony aranya – egy teljesen természetes csúcsminőségű szépségápolási termék, amely hatalmas segítséget jelent a bőrnek és a hajnak!

ARGÁN OLAJ nanoil

NANOIL: az argánolaj biokémiai összetétele

Mivel a részletekre odafigyelve történik az argán olaj előállítása, így a bőr és haj ápolásához szükséges hatóanyag a szérumban marad:  

  • tokoferolok – illetve az E-vitamin, amit a fiatalság vitaminjaként is ismerünk. A tokoferolok olyan erőteljes antioxidánsok, amelyek képesek semlegesíteni a szabadgyököket.
  • karotinok – javítják a bőrtónust, kisimítják az epidermiszt, valamint a kollagéntermelést is stimulálják. 
  • zsírsavak – főnként Omega-3 és 6, ezek gondoskodnak a sejtek megfelelő működéséről és a bőr rugalmasságáról. 
  • polifenolok – antioxidánsok, amelyek megvédik a bőr sejtjeit a sérülésektől és elősegítik a regenerációt. 
  • szkvalán – az emberi faggyú egyik alkotóeleme, ez szabályozza a mennyiségét, hidratál és meggátolja a nagymértékű zsírosodást.
  • fitoszterolok – növényi összetevők, amelyek erősítik a bőr védőrétegét. 

Hogyan használjuk a NANOIL ARGAN OIL-t?

Ezt a bámulatos összetevőt a kozmetikusok is nagyra értékelik, de nem ez az argánolaj egyetlen előnye. Mint kiderült az olaj bármelyik testrészünkön bátran alkalmazható, legyen az a hajunk, a szempilláink, a szemöldökünk vagy akár a körmeink! 

Rendszeres használat mellett a fürtjeink erősebbek, ruganyosabbak és még fényesebbek lesznek. Az ilyen olajos hajkúrák sokkal előnyösebbek, mint a hajpakolások vagy a balzsamok, hiszen ezt a fejbőrre is alkalmazhatjuk. A fejbőr megtisztításának és a hajhagymák stimulálásának hála a hajszálak képesek lesznek a gyorsabb növekedésre, ráadásul ezzel egy időben a hajhullás is csillapodni fog. E nagyszerű megoldást jelent az időszakos hajhullás kordában tartására. A NANOIL ARGAN OIL a festett haj számára is visszaadja a ragyogást, megerősíti a hajvégeket, illetve a töredezéseket is egyszer és mindenkorra megszünteti.

Küszködsz a narancsbőrre és a striákkal, vagy egyszerűen fiatalítani szeretnél a bőrödön? Dörzsölj argán olajat a bőrödbe, használd masszázs olajként vagy keverd a testápolódba. Az olaj segíteni fog a bőrfelszín kiegyenlítésében. Hiszen feszesítő és regeneráló tulajdonságokkal bír, ezáltal téve puhává és simává a bőrt. 

Akár az arcápolásodhoz is használhatod – a NANOIL Argan Oil minden bőrtípus esetén tökéletes! A kipihent és ragyogó bőrhöz, adj néhány cseppet az arckrémedhez vagy az alapozódhoz belőle! Tegyél belőle a szemed alatti bőrre is, hogy elkerüld az úgynevezett táskák kialakulását. Ne mulaszd el egy-egy cseppel a szempillákat és a szemöldököket is bedörzsölni – ezáltal lesznek erősek és egészségesek! 

A NANOIL argán olaja a lábrakra, kezekre, könyökökre és körmökre is csodálatos hatással van. Felejtsd el a száraz sarkakat, a durva könyököket és a töredező körmöket! A Nanoil segítségével tetőtől talpig a legjobb formádat tudod majd nyújtani! 

További információkért látogass el a nanoil.hu oldalra