Pár órával a felvitel után morzsolódik és hámlik a szempillaspirálod? Kiderült, hogy ez nem csak a te problémád. Ez világszerte sok nőnél gyakori probléma. Az összeragadt szempillák vagy a szempillaspirálod elkenődése könnyen tönkreteheti az egész sminket. Ezt azonban egyetlen nőnek sem kell elfogadnia. Itt az ideje, hogy felfedezd a legjobb szempillaspirálok legújabb, megbízható rangsorát!

Szempillaspirál – megoldás minden nő számára!

A szempillaspirál egyike azoknak a termékeknek, amelyeket szó szerint minden nő számára készítettek. Ugyanezt nem lehet elmondani például a félig tartós szempilla hosszabbításról, amelynek hatásait hosszú ideig nem lehet megváltoztatni. Ezért is van az, hogy a nők olyan sokat törődnek a tökéletes szempillaspirál megtalálásával. 

Természetesen kivételes eredményt kell nyújtania, ugyanakkor több órán át kell tartania, akár munkában, akár buliban vagy.

Azonban létezik-e egyáltalán ilyen szempillaspirál? Kiderült, hogy igen, létezik! Tény azonban, hogy tudnod kell, hogyan találhatod meg…

4 legjobb szempillaspirál!

A szépségpiac szó szerint hemzseg a szempillaspirálok végtelen választékától. Ugyanakkor nem minden termék érdemli meg a figyelmedet.

Az alábbi rangsorban csak azok szerepelnek, amelyek a sminkrajongók véleménye alapján esélyesek arra, hogy vitathatatlanul slágerré váljanak. Itt az ideje tehát, hogy jobban megismerkedj velük, és talán még ki is próbáld őket.

1. Nanolash Mascara

Csak egy bajnok lehet, igaz? Kiderült, hogy ennek a rangsornak az esetében – ez a Nanolash szempillaspirál! A termék egy jól ismert és elismert márkától származik, amely még sosem okozott csalódást női követőinek.

A Nanolash szempillaspirál rendkívül hosszan tartó. Nem hámlik vagy morzsolódik le a nap folyamán. Akkor sem maszatolódik el, ha nedvességnek van kitéve, így a nők sikeresen használhatják a téli kiránduláson is.

A termékhez egy tökéletes formájú kefe is tartozik. Kiváló minőségű szilikonból készült, és pontosan szétválasztja a szempillákat anélkül, hogy csomókat hagyna maga után.

FONTOS: Ha a márka weboldalára látogatsz a következő termékek közül választhat:

Ez a választék biztosítja, hogy a szempillaspirált tökéletesen az egyéni igényeidhez igazítsd!

2. Lashcode Mascara

A hosszabbító és dúsító Lashcode Mascara rendkívül kedvező véleményeket kapott a legtöbb felhasználótól.

A Lashcode Mascara olyan kefével rendelkezik, amely igazi élménnyé teszi a felvitelt. Jól formázott, szilikonból készült, és a legkisebb szempillákat is eléri. Mi több, a Lashcode Mascara szempillaspirál is hosszú élettartamú. A felhasználók nem panaszkodtak arra, hogy a nap végére elkezdett kopni vagy hámlani.

Tudnod kell, hogy ez a szempillaspirál elméletileg nem vízálló. Azonban egyetlen felhasználó sem állította, hogy nedvességgel érintkezve elkenődik.

3. Clarins Be Long Mascara

A Clarins Be Long Mascara egy hosszabbító szempillaspirál. Elméletileg hosszúvá és szépen definiálttá kell tennie a szempillákat. A legtöbb felhasználó nem is tagadja ezeket a hatásokat. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy ennek a terméknek van néhány hátránya.

Kezdve a pozitív szempontokkal, a kefét meglehetősen jó forma jellemzi. A kefe a végén kúpos, ami megkönnyíti a kezelést. Nem tagadható azonban, hogy a termék tartóssága megkérdőjelezhető. Sok felhasználó rámutat arra a tényre, hogy a nap végén észrevették a szempillaspirál némi hámlását és morzsolódását. Ráadásul, ha nedvességnek van kitéve, elkenődik a szemhéjon, és csúnya maradványokat hagy maga után.

4. Maybelline Great Lash

A rangsorban szintén egy drogériás termék szerepel. A Maybelline Great Lash egy olyan szempillaspirál, amely biztosan feltűnik élénk, színes csomagolásával. A szempillaspirállal elérhető hatásra sem lehet komolyabb panasz.

Maga a kefe meglehetősen durva sörtékkel rendelkezik, ami a rövidebb szempillák elérését kicsit problémásabbá teszi. Ami a tartósságát illeti, másrészt ez is erősen megkérdőjelezhető. A felhasználók arról számoltak be, hogy alig néhány órával a felvitel után a szempillaspirál elkezdett morzsolódni.

Összefoglaló 

Hogyan válasszuk ki a tökéletes szempillaspirált? Nos, érdemes megnézni a fenti listát. A benne szereplő szempillaspirálok, különösen a Nanolash szempillaspirál, biztosan nem fognak csalódást okozni.

A nőknek érdemes megfontolniuk, hogy mi az, ami számukra a legfontosabb a szempillaspirál használatakor. Így sokkal könnyebb lesz a tökéletes termék kiválasztása.