Szennyezés, köd, füst, a nap… Így néz ki a nagyvárosi élet. De van ezek ellen megfelelő védelmünk? Úgy néz ki, igen. A Clarins előrukkolt az 50-es faktorú UV Plus Anti – Szennyezés krémmel. Clarins a védelemért!

Az első dolog amit megemlítünk, hogy a termék normál, száraz és olajos bőrre is jó. Biztosítja a napsugárzás elleni védelmet, és véd a szennyeződésektől. Megelőzi az elszineződést, ráncokat és lassítja a bőr öregedésének folyamatát. Ajánlott a mindennapos használat a smink termékek mellett.

Az UV Plus Anti – Szennyezés kantalup dinnye kivonatot és sanicula kivonatot tartalmaz. A sanicula híres gyógynövény. Olyan anyagokat tartalmaz, melyeknek fertőtlenító és gyulladáscsökkentő hatása van. Gyorsítja a sebek begyógyulását és csökkenti az irritációt. A kantalup dinnye a bőr öregedésének első jeleit csökkenti, és a bőrhibákat jabvítja ki. Az 50-es faktor pedig erős védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásai ellen.

Néhány szó a termék megjelenéséről. Egy 30 ml-es fehér üvegben érkezik. Három árnyalata van, átlátszó, Rózsás ragyogás, és világos. Könnyű felvinni a bőrre, és gyorsan felszívódik. Nem hagy foltokat, és nem szárítja a bőrt. Ajánlott egy testradírt alkalmazni az UV Plus Anti-Szennyezés használata előtt, hogy az jobban hathasson.