A szemöldökceruza tökéletes eszköz minden sminkrajongó kezében. Ha azt szeretnéd, hogy a hajszálaid mindig tökéletesek legyenek és természetes szépséget sugározzanak, akkor válassz egy hosszan tartó és precíz terméket, ami ezt lehetővé teszi.

A szemöldökformázásnak nem kell bonyolultnak lennie. Összeállítottunk egy rangsort 3 szemöldöktollból, amelyek segítségével bármilyen alkalomra fenomenális megjelenést varázsolhatsz. Nézd meg a legjobb választásainkat!

TOP 3 SZEMÖLDÖK TOLL, AMIT ÉRDEMES BESZEREZNI

1. NANOBROW MICROBLADING TOLL

➝ microblading szemöldököt biztosít

➝ ultravékony vonalakat rajzol

➝ vastagabbnak és teltebbnek tünteti fel a szemöldököt

➝ precízen formázott szemöldököt biztosít

Keresés a honlapon www.nanobrow.hu

Ez egy olyan termék, ami nem maradhat észrevétlen! A Nanobrow egy innovatív és figyelemre méltó szemöldök toll, amely világszerte bestseller az alkalmi vásárlók és a profi sminkesek körében egyaránt. Ezzel a szemöldök tollal apró, valódi szőrszálakat utánzó vonalakat hozhatsz létre. A szemöldök sminked kifejező és ragyogó lesz. Imádni fogod ezt a szemöldök tollat, ha olyan precíz eszközt keresel, amely képes természetes szemöldököd megvastagítására. Rendkívüli formulája könnyedén kitölti a hézagokat és a foltokat, olyan háromdimenziós hatást biztosít, amelyről minden nő álmodik. Ez a precíziós Nanobrow toll finom vonalakat rajzol, amelyek nagyon természetes megjelenést keltenek. Ez a szemöldök toll öt finom árnyalatban kapható, így biztosan találsz egyet, amelyik megfelel a szemöldököd és a hajad színének. Nincs szükség kockázatos tartós sminkelési eljárásra. Csak ezt a szemöldök tollat kell használnod, hogy íveid kifejezőbbek és élénkebbek legyenek. A vízálló Nanobrow Microblading toll nem hagyja, hogy sminked tönkremenjen. Az intenzív pigmentek és a hihetetlenül hosszú élettartam vonzza a tömegeket. Olyan mikroblade szemöldök kinézetet kölcsönöz, hogy még csak ki sem kell lépned a házból! Ez a biztonságos szemöldök toll mindenképpen megéri az árát.

Top 2. ANASTASIA BEVERLY HILLS MICRO-STROKING  DETAILING BROW PEN

➝ extra szőrszálakat hoz létre

➝ természetesen feltöltött szemöldök hatását kelti

➝ könnyű

➝ stabil és vékony hegye van

Az Anastasia Beverly Hills szemöldök toll világszerte vírusszerűen terjed. Vízálló formulája bármilyen időjárási körülmények között megmarad. Ez a csodálatos termék további vonalakat hoz létre, amelyek úgy néznek ki, mint a valódi szemöldökszálak. Töltsd ki íveidet a gyönyörű és finom színek egyikével könnyedén. A vékony és erős hegyet a ritkás területek elfedésére hozták létre. A szemöldök toll hatása rendkívül természetes és valósághű! Ez a termék azoknak készült, akik nem teljesen elégedettek szemöldökük formájával. A szemöldök toll vegán és kegyetlenségmentes – sok fogyasztó dicséri ezt a tulajdonságát. A felvitelt a leginkább foltos területekkel kell kezdeni, majd a szemöldök többi részét a kiválasztott színnel kell kitölteni. Az Anastasia BH szemöldök toll az egyik legjobb termék!

3. TARTE BIG EGO DIY WATERPROOF EYEBROW MAPPING PEN

➝ nagyon vékony hegye van

➝ a létrehozott vonalak hasonlítanak a valódi szőrszálakra

➝ definiálja és kitölti az íveket

➝ kondicionálja és táplálja a szőrszálakat

Ez az egyedülálló szemöldök toll mikroszálas szemöldök kinézetet biztosít. Simán siklik a bőrön, elfedve az összes rést és foltot. A szemöldök toll kiszínezi a ritkás területeket és 24 órán keresztül biztosítja a megbabonázó, hosszan tartó hatást. Vízálló formulája ellenáll az izzadságnak és a maszatolásnak. Fontos – ez a szemöldök toll egyesíti a szemöldök ápolását és a formázást egyben. A készítmény tápláló teafaolajat és E-vitamint tartalmaz. A szemöldökceruza egy tekercses kefével van ellátva. Ez a szemöldök toll vegán és bőrgyógyászatilag tesztelt. Jól ismert és számos sminkrajongó kedvence. Ha nem vagy elégedett azzal, ahogyan a szemöldököd kinéz, ez a szemöldök toll megfelel az elvárásaidnak. Használat előtt rázd fel egy kicsit, hogy aktiváld a folyadék hatását. Fésüld át a szemöldöködet a készlethez mellékelt kefe segítségével. Óvatosan töltsd ki a szemöldököt a praktikus applikátorral. A Tarte szemöldök toll egy nagyszerű, professzionális eszköz minden fogyasztó kezében.