A nők ritkán elégedettek a természetes szempilláikkal. Általában alig észrevehetőek és vékonyak. Az anyatermészet nem nagylelkű, ami a szempillákat illeti, ezért a nők optimális megoldásokat keresnek a kívánt eredmény eléréséhez. A DIY fürtös szempillák a lehetőségek közé tartoznak. Mely termékek érdemlik a legnagyobb figyelmet?

DIY szempilla hosszabbítás? Igen, megvalósítható!

Az egészséges, dús szempillák megszerzésére tett kísérletek nem mindig végződnek sikerrel. Köztudott, hogy a szempillaszőrök életciklusa rövid, ami azt jelenti, hogy amikor az egyik szempilla megnő, a másik kihullik. Ez egy teljesen természetes folyamat, amit nem lehet megváltoztatni.

A sűrítő szempillaspirálok és szempillanövesztő szérumok olyan hatást érnek el, amely vagy átmeneti, vagy sok időt igényel. A félig tartós szempilla hosszabbítás viszont ronthatja a természetes szempillaszőrt, ráadásul egyes nők nem tudják megszokni, hogy semmit sem tudnak változtatni a szempillatechnikus által elkészített szempilla stíluson. 

Ezért a kozmetikai piacon elkezdenek megjelenni a DIY fürt szempillák, amelyek segítségével néhány perc alatt teljesen megváltoztathatjuk a szempillánk kinézetét. Ez egy igazi áttörés, ami viharszerűen veszi be a piacot. Az otthoni használatra szánt fürt szempilla hosszabbítás szintén valóra vált álom a nők számára, akik szeretnek kísérletezni a kinézetükkel.

Ugyanakkor a szempilla termékek sokfélesége elgondolkodtat bennünket, hogy melyik is valójában a legjobb választás. Ez egy trükkös döntés lehet. Hogy minden kétséget eloszlassunk, összeszedtük a legjobb DIY fürt szempillákat. Melyik bizonyul a győztesnek?

A legjobb DIY fürt szempilla hosszabbítások. Melyik termék érdemli meg az első helyet?

A legjobb DIY-fürt szempilla hosszabbítók körképét azért állítottuk össze, hogy segítsünk a helyes választás meghozatalában. A bemutatott termékek kiemelkednek a konkurenciával szemben. Segítségükkel könnyedén, néhány perc alatt felhelyezheted a szempilla hosszabbítást otthon.

A legjobb otthoni szempilla hosszabbítást bemutató rangsornak azonban csak egy győztese lehet. A győztes rendelkezik a legjobb tulajdonságokkal és a legkényelmesebb viseletet biztosítja. Térjünk rá a lényegre. Olvass tovább, hogy megtudd melyek a legjobb termékek.

1. Cluster szempillák DIY szempilla hosszabbítás a Nanolash-tól

Kétségtelenül a rangsor élére helyezzük a Nanolash  DIY szempilla hosszabbítást. Hiszen a márka a kiváló minőségű szempilla termékekkel tette magát híressé. Ezek egy része hatékony szempillaápoló kozmetikum, mások a szempillák formázására is kiválóan működnek.

A legigényesebb vásárlók is elégedettek lesznek a DIY Lash Extensions termékkel. A termék otthoni használatra és szempillatisztítók számára egyaránt jó.

A Nanolash DIY fürt szempilla könnyű, puha anyagból készült prémium minőségű termékek. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen érzés nélkül viselheti őket. Magától értetődik, hogy ez tökéletes választássá teszi őket a nagyon érzékeny szeműek számára.

A DIY szempilla hosszabbítót úgy tervezték, hogy utánozza a valódi szempillákat. Nem kell aggódnod a természetellenes szempillák miatt, amelyek egyszerűen rosszul néznek ki. Ezek a műszőrszál-szerű szempillák tökéletesen alkalmazkodnak a szemhéj formájához, valamint keverednek a természetes szempillákkal, még akkor is, ha azok vékonyak és gyengék.

A DIY szempilla hosszabbítás 36 szempillafürtből álló csomagban kapható, 8 stílusból választhatsz, és minden csomagban 3 hosszúság közül található: 10 mm, 12 mm és 14 mm. A termék adatai szerint szemenként 4 vagy 5 fürtre van szükségünk, így egy doboz 4 alkalmazáshoz elegendő. A valóságban a műszempillákat a levétel és a pontos tisztítás után újra felhasználhatjuk, ezért egyetlen csomaggal több szempillakezelést is elvégezhetünk. Ráadásul a különböző szempillatípusoknak köszönhetően természetes hatású és drámaibb volumenű szempillákat is készíthetünk.

A márka egy teljes fürt szempilla készletet is kínál. Íme, mit találsz benne:

  • Nanolash bonder – körülbelül 30-60 másodperc után ragacsossá válik, ráadásul kiegyenlíti a szempillák színét.
  • Nanolash sealer – használatával könnyen és gyorsan eltávolítható a ragacsos réteg a szempillákról.
  • Nanolash remover – segít eltávolítani a csomókat, amikor csak akarod, anélkül, hogy kárt tennél a természetes szempillákban.
  • Szempillacsipesz – teljesen rozsdamentes acélból készült.

A termékek egyenként 5 milliliteresek, így sokáig kitartanak.

A DIY szempilla hosszabbítás kevesebb mint 10 perc alatt felhelyezhető. A gyártó ígérete szerint csak:

  • fel kell vinni a bondert és várni, hogy megragadjon.
  • Helyezzünk el egy csomót körülbelül 1 mm-re a szempillasortól.
  • a sealert a szempillák fölé kell tenni.

Akár van tapasztalatod a szempilla hosszabbítás felhelyezésében, akár nincs, nem okozhatnak gondot ezek a fürt szempillák. Akár 5 napig is viselheted őket, azonban a felhasználók szerint a DIY szempilla hosszabbítás akár 8 napig is kitart, ha nem feledkezünk meg a megfelelő utóápolásról. 

Bár a gyártó azt állítja, hogy ezek egyszer használatos fürt szempillák, az online vélemények szerint a szempillák nem változtatták meg az alakjukat eltávolítás után. Más szóval, jól használhatóak újra.

A fenti tényezőket figyelembe véve nincsenek kétségeink – a DIY Lash Extensions megérdemli a legmagasabb minősítést!

2. KISS Falscara Starter Kit

A KISS Falscara Starter Kit egy másik termék, amely a DIY szempilla hosszabbításhoz használható. Egyszerűen fogalmazva, ez egy alapkészlet, amely lehetővé teszi a klasszikus szempillák felhelyezését.

Különböző méretű szempillacsomókat tartalmaz, valamint az otthoni szempilla hosszabbításhoz elengedhetetlen kiegészítőket. Ezek a DIY szempillafürtök elég könnyűek és természetesnek tűnnek, azonban a fekete szalag meglehetősen vastag, ami hátrány lehet. A Nanolash esetében például a szempillák egy vékony szalagra kerülnek, amely garantálja a könnyű felhelyezést. Itt arra kell figyelned, hogy a szalagot helyesen helyezed el a szempillavonalon.

A gyártó azt állítja, hogy 10 perc alatt fürt szempillákat tudunk felhelyezni. A szalag vastagságát figyelembe véve azonban a felhelyezés több időt vehet igénybe. A becsült viselési idő négy nap, de tudnod kell, hogy ennek eléréséhez egy extra terméket – overnighter – is meg kell vásárolnod, és minden nap alvás előtt fel kell kenni a szempillákra. Még ha így is teszel, ez még mindig rövidebb idő, mint a Nanolash DIY Lash Extensions nyolc napja. Ráadásul a dolgokat tovább rontja, hogy a szempillákat nem lehet újra felhasználni, miután az overnighterrel kezelted őket.

3. Velour- Xtensions Kit

A Velour- Xtensions Kitet a harmadik helyre soroljuk körképünkben. Ez a DIY szempilla hosszabbító készlet állítólag lehetővé teszi a nők számára, hogy otthon is elérjék a kívánt eredményt. Ugyanakkor nem tartalmaz sealert, így azt külön kell megvásárolnunk. Ez biztosan az egyik legnagyobb hátránya.

A Velour- Xtensions Kit hagyományos fürt szempillák a DIY alkalmazáshoz. Természetes hatású szempillastílusok létrehozásához használhatjuk őket. A drámaibb megjelenéshez, mint például a Russian Volume, több fürtöt kell használnunk.

Az alkalmazás körülbelül 15 percet vesz igénybe, ami kissé rosszabb pontszámot jelent a DIY Lash Extensions-hez képest, amely kevesebb mint 10 perc alatt alkalmazható. A Velour- Xtensions Kit szempilláknak 5 napig kell a helyén maradniuk, de a gyártó szerint az, hogy mennyi ideig viselhetjük ezeket, attól függ, hogy milyen utókezelést követünk.

4. Lashify Starter Kit

A Lashify Starter Kit következik körképünkben. Egy másik említésre méltó fürt szempilla  otthoni használatra. Különböző hosszúságokban és stílusokban kaphatóak. Alkalmazhatjuk őket, hogy Russian Volume-szerű szempillákat hozzunk létre, vagy csak kissé sűríthetjük a szempilláinkat.

A Lashify Starter Kit műszempillákhoz egyéb kiegészítők is járnak. Bár a szempillakészlet szép csomagolással rendelkezik, az ára sokak számára túl magas, mivel felülmúlja a szalonon belüli szempilla hosszabbítást. Emellett a Lashify Starter Kit csak 10 szempilla fürtöt tartalmaz, ami csak egy alkalmazást jelent. A kapható utántöltők szintén csak 10 csomót tartalmaznak, és valószínűleg a legdrágább termékek a kategóriájukban. Egyszerűen fogalmazva, ha a Lashify rendszer mellett döntesz, tisztában kell lenned azzal, hogy egy vagyont kell költened.

Ami az alkalmazást illeti, 10 percet kell igénybe vennie, de a gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy az első alkalommal történő alkalmazásnál hosszabb lehet. Körülbelül 5 napig kellene viselnünk őket, mégis a márka ismét felhívja a figyelmet arra, hogy az idő az egyéni hajlamtól függ.

5. Lilac St Intro Starter Kit

A Lilac St Intro Starter Kit szintén otthoni alkalmazásra készült. Ezek természetes hatású szempillák, amelyek különböző stílusokat és hosszokat kínálnak.

A gyártó állítása szerint ezek a szempilla hosszabbítások mindössze 10 perc alatt felhelyezhetők. Sajnos a felhasználók ezzel nem értenek egyet. A véleményezők rámutatnak a rossz formájú applikátorra, ráadásul a fürtök szempillasorra helyezése sok ügyességet és tapasztalatot igényel.

A Nanolash fürt szempillákkal ellentétben a Lilac St Intro Starter Kit sok problémát okozhat a kezdőknek. Ebben az esetben vehetsz egy másik applikátort, de ez hiányossá teszi a készletet.

A Lilac St Intro Starter Kit fürt szempillák 2-4 napig tarthatnak. Ez valamivel kevesebb, mint például a DIY Eyelash Extensions.

6. Glamnetic Lash Extension Kit

A Glamnetic Lash Extension Kit az utolsó helyet foglalta el körképünkben. Ezek otthoni használatra szánt DIY szempilla hosszabbítások. A gyártó állítása szerint hollywoodi volumenű szempillákat, valamint természetesebb hatású szempillastílusokat is készíthetünk velük, azonban az embernek kétségei támadhatnak, ha megnézi ezeket a fürtöket. A szempillák meglehetősen vastagok, plusz erős göndörséggel rendelkeznek. Eléggé természetellenesnek tűnhetnek, ha például a Nanolash DIY Lash Extensions szempilla hosszabbítókhoz hasonlítjuk őket.

A szempilla fürtök mellett a készlet tartalmazza az alapvető tartozékokat, amelyek segítenek az első alkalmazás elvégzésében. A folyamat állítólag körülbelül 10 percet vesz igénybe, és a terméket kipróbáló nők ezt megerősíteni látszanak.

Sajnos az, hogy a Glamnetic fürt szempillák nem tartanak sokáig. A gyártó homályosan “több napot” említ, de néhány felhasználó arról számolt be, hogy a pillák már egy nap viselés után leesnek. Úgy véljük, ez az utókezeléstől és a szempilla fürtök felhelyezésének módjától függhet.

Kétségtelen, hogy a Glamnetic Lash Extension Kit tekintetében van hova fejlődni.

A legjobb DIY szempillák – összefoglaló

Bizonyára sok dilemmával szembesülnek azok a nők, akik DIY fürt szempillákat vásárolnak. Remélhetőleg összefoglalónk segít a választásban

A Nanolash DIY szempilla hosszabbításai biztosan vezető terméknek bizonyulnak; ezek a szempillák minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek garantálják a gyors és egyszerű szempilla hosszabbítást otthon. Használatukkal biztosan eléred a kívánt eredményt.

A műszempillák kiválasztásakor több tényre is oda kell figyelned. Ezeket a szemformához és a kívánt hatáshoz kell illesztened. Ezeket a dolgokat szem előtt tartva biztosan a megfelelő választást fogod meghozni.