A szempilla lifting és laminálás egyre népszerűbb szalonkezelés. Még a nagyon rövid szempillájú lányok is élvezhetik a megemelt és íves szempillákat annak az eljárásnak köszönhetően, amely csupán a megfelelő formulák használatát igényli. Mi a szempilla lifting? Mennyi ideig tart a szempilla lamináló eljárás? Otthon is elkészíthető a szempilla lifting? Az alábbiakban megtalálhatod azokat a szempilla lifting szetteket, melyek lehetővé teszik ezt.

Mi a szempilla lifting és érdemes-e otthon elvégezni?

Mi a szempilla laminálás? Mit foglal magába a kezelés? A folyamat fő célja a szempillák állapotának javítása és táplálása. Általában a laminálás a szempilla liftinggel együtt készül. A lifting egy olyan módszer, mellyel megemeljük a szempillákat. Ez a pillákon belüli keratinkötések megváltoztatásán keresztül történik. A hatás akár 8 hétig is tarthat.

Még ha a szempilla lifting és laminálás nem is invazív, ajánlott egy megbízható szépségszalonban elvégezni. Ugyanakkor kiderült, hogy a kezelést aggodalom nélkül otthon is kivitelezhetjük. Minden amire szükségünk van, egy professzionális szempilla lifting szett, amely biztosítja a szalon minőségű eredményeket.

Amikor szempilla lifting szettet veszünk, meg kell bizonyosodni arról, hogy az tartalmazza az összes szükséges terméket, szilikon rudakat és applikátorokat, így nincs szükség plusz termékek vásárlására. Szerencsére egyre több kozmetikai márka ajánl “minden az egyben” lehetőséget, és sok DIY szempilla lifting szettel fogsz találkozni, amely mindezt tartalmazza.

Az, hogy mi van a szettben, ugyanolyan fontos, mint a hozzá tartozó formulák, valamint hogy azok biztonságosak-e a szemkörnyék területére. Ideális esetben egy készlet több laminálást is lehetővé tesz, így nem kell túl gyakran újra vásárolni. Az alábbiakban megtalálhatod a legnépszerűbb szettek ranglistáját az otthoni szempilla liftinghez és lamináláshoz. Legtöbbjüket szakemberek is használják.

Szempilla lifting szett – a legnépszerűbb szettek ranglistája

Az érzéki szempillák szépségszalon nélküli kivitelezéséhez, először egy szempilla lifting szettet kell találnod. A legjobb szettek ranglistája kétség kívül segíti minden nőt a megfelelő választásban. A ranglista bemutatja minden termék tartalmát és hatékonyságát, valamint azt, hogy a szempilla lifting hatása meddig tart.

1. Szempilla lifting és lamináló szett – Nanolash Lash Lift Kit

nanolash lash lift kit

A Nanolash Lash Lift Kit egy DIY szempilla lamináló szett. A márka segít a nőknek gyönyörű és egészséges kinézetű szemkeretet biztosítani a hidratált szempillák által, és a legjobb formát adja nekik. Miért érdemes ezt a szempilla lifting szettet kipróbálni? Precízen szétválasztja a szempillákat, ami által újszerűnek tűnnek. Maga a felvitel is nagyon egyszerű.

A Nanolash mindennel ellát minket, ami alapvetően fontos az otthoni kezelés kivitelezéséhez, mind formulák, mind kiegészítők terén. A szett magába foglal egy szempilla emelő ragasztót, 10 tasak aktiváló oldatot, 10 tasak semlegesítő oldatot, 10 tasak keratin fokozót, 3 pár szilikon rudat (levághatók, hogy a legjobban illeszkedjen) és 3 szempilla fésűt a szempillák gyengéd megemeléséhez. A kiegészítők újra felhasználhatók, míg a szett 10 szempilla lifting kezelésre elegendő.

A Nanolash szempilla lifting szett használatát követően azonnal látni fogod a hosszabb, íveltebb és megemelt szempillákat, és a hatást akár 8 hétig is élvezheted! Ez lehetséges a hidrolizált keratinnak, lanolinnak és egyéb aktív összetevőknek köszönhetően. Ami fontos, hogy a szett nem csak otthoni használatra alkalmas, hanem professzionális szépségszalonok részére is.

2. Elleebana Lash Lift – kezdő szett szempilla liftinghez

Ezzel a szempilla lifting szettel akár 60 kezelést is elvégezhetünk, ami egy jó lehetőség a professzionális szépségszalonoknak. Ilyen sok abban az esetben lehetséges, ha a szempilla liftingeket egymást követően hajtjuk végre. Más szóval, az Elleebana szempilla lifting szett nem fog ilyen sokáig tartani, ha azt otthoni használatra választod. Ebben az esetben 15 DIY szempilla liftingre elegendő.

Egy DIY szempilla lifting szettért elég költséges, a piacon található többi szetthez viszonyítva. Ezért is népszerűbb választás a profi szempilla készítők körében.

Amikor az ezzel elérhető hatásról beszélünk, jelentősen ívelt szempillákat ad, még akkor is, ha rövidek a pilláid. Az különbözteti meg a többi szettől, hogy minden darabját külön is megvásárolhatod – ha elfogy az aktiváló vagy semlegesítő, egyszerűen megvásárolhatod csak azt az egy terméket.

A fent említett kozmetikumokon felül, a szett tartalmaz még ragasztót kefével, szilikon rudakat, fém applikátort, egy eltávolító habot, valamint egy kefét és használati utasítást is. A legfőbb előnye ennek a szettnek, hogy egy nagyon gyors felvitelt tesz lehetővé. Ennek eredményeképpen a laminálás csupán 20 percig tart, míg normális esetben körülbelül egy óra.

3. RefectoCil Eyelash Lift – egy szett a tartós szempilla liftinghez

Ultra gyors szempilla laminálás? A RefectoCil Eyelash Lift szett ezt lehetővé teszi. Mint az előző szett, ezzel is rendkívül rövid idő alatt elvégezheted a kezelést. Mindez a speciális szempilla dauernak és semlegesítőnek köszönhető, ami hihetetlen eredményt nyújt csupán 13 perc alatt. Kollagént és ciszteint tartalmaznak.

Az említett termékeken felül, a RefectoCil szett tartalmaz 3 pár szilikon rudat (S, M és L méretben), egy üvegcse ragasztót új formulával, egy szempilla emelőt, valamint két kis kozmetikai tálat és két kefét. Ez az összes termék egy stílusos sminktáskában található az egyszerű tárolás érdekében. A készlet hosszú ideig tart, lehetővé téve akár 36 kezelést is.

Sok nő számára előny, hogy a szettben található szempilla lamináló rudakat akár százszor is felhasználhatja. Ezt leginkább a professzionális kozmetikusok értékelik, akik a szempilla lifting és lamináló készletet a vendégeiken használják.

A RefectiCil Eyelash Lift használata lehetőséget ad számodra, hogy láthatóan hosszabb és vastagabb szempillákat kapj. A megfelelő felvitellel a szempillák egészen a tövektől tökéletesen megemeltek lesznek.

4. Fleeky Lashlift Kit

A Fleeky Lashlift Kit egy kezdő szett, amely jól fog működni az otthoni szempilla liftinghez. Két tasak szempilla lifting formulát tartalmaz, valamint egy pár szilikon rudat S méretben és egyet M méretben. Mindegyik tasakban elegendő termék van 2 alkalmazáshoz, és a felbontástól számított 24 órán belül fel kel használni. Ezenfelül a készletben van még ragasztó, két szempilla kefe, négy applikáló pálca és két fésű.

A Fleeky Lashlift Kit egy komplett termék, amely lehetővé teszi a laminálás elkészítését, amit körülbelül 6 hétig élvezhetünk. Viszonylag alacsony az ára, habár le kell szögezni, hogy csupán 2-4 kezelésig tart.

Ami a Fleeky szempilla lifting szettet illeti, egy előnye, hogy a formulák vegán összetevőket tartalmaznak és nem tesztelték állatokon. Mivel a szilikon rudak két méretben állnak rendelkezésre, a szempillák hosszától függetlenül el lehet végezni a kezelést. Ennek ok, hogy a rudak könnyen igazíthatók a te igényeidhez.

A teljes szett egy esztétikailag kellemes dobozban kapható, így ajándéknak is kiváló. Ez a szett lehetővé teszi, hogy látványos tekintetet adj magadnak vagy egy számodra kedves embernek.

5. Thuya szempilla lifting szett

Szempilla lifting és laminálás 8 hétig tartó eredménnyel? Ez a Thuya szettel lehetséges. A benne található termékek lehetővé teszik számodra a szempillák otthoni megemelését, és a hatás 6-8 hétig tart. Ezalatt az idő alatt a szempillák sokkal ívesebbek és sötétebbnek látszanak.

A Thuya szempilla lamináló szett három terméket tartalmaz: tartós gél, semlegesítő és ragasztó – mindegyik egy 15 milliliteres kiszerelésben található. Ezen felül a Thuya szempilla lamináló szettjében vannak szilikon rudak és egy fa pálca is. A rudak S-től L-es méretig kaphatók, míg a hagyományos szett az M-es méretet tartalmazza.

A szett előnye, hogy lehetővé teszi, hogy ívesebbé tedd a szempilládat, de ki is egyenesíti a nagyon rakoncátlan szemöldököt. Tehát mondhatjuk, hogy ez egy 2 az 1-ben termék. Mindez a tioglikolsavat tartalmazó gélnek köszönhető. Ez egy olyan anyag, amely feloldja a keratinkötést a pillákban (biztonságos módon, természetesen), így megadhatjuk neki a kívánt format.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ez a szempilla lamináló szett jól fog működni azoknak, akik otthon akarják használni, és ez lesz az első alkalom. Ugyanakkor szakembereknek is megfelelő, akik már számos ilyen kezelést végeztek. Minden szükségeset tartalmaz a folyamat kivitelezéséhez.

 Az adott szempilla forma rögzítésére való speciális termékeken felül, a MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit tartalmaz szempillaspirál pálcát, speciális lamináló keféket, egy emelő pálcát és szilikon rudakat. Szemtapaszok szintén találhatók benne.

A Miya szettel történő laminálás után a szempillák gyönyörűen megemeltek lesznek, szükségtelenné téve a szempilla göndörítő használatát. A szettben található formulák keratinban gazdagok, ami segít táplálni és javítani a szempillákat, míg megtartja természetes kinézetét. A hatás azonban általában csak 6 hétig tart.

7. Protein Reconstruction System Zola – szempilla lifting és szemöldök lamináló szett

Az otthoni szempilla lamináló szettnek egyáltalán nem kell hasonlítania a profi szempilla művészek által használt szettre. Néhány márka tudja, hogy vannak nők, akiknek számít a lamináló termékek lehető legegyszerűbb alkalmazásával. A Zola egy ilyen márka.

A Brow&Lash Protein Reconstruction System csupán három termékből áll. Egy kényelmes üvegcsében találhatók. Mindegyikük a formula nevével és számmal felcímkézett, így a felhasználó nem keveri össze a felvitel sorrendjét. Step 1 – Protein Strong Lifting, Step 2 – Protein Fixer, míg a Step 3 – Protein Care.

Ezzel a szempilla lamináló készlettel a kezelés a hagyományostól eltérő módon készül. Ebben az esetben a szilikon rudak nincsenek felragasztva a szemhéjakra. A termékeket hasonló módon kell felvinni a Primerhez vagy szempillaspirálhoz, egy kerek kefét használva. A gyártó állítása szerint a szettel végzett szempilla laminálás látható és tartós eredményt nyújt.

A döntés: otthoni szempilla lamináló szettek

A ranglistánk összegezte a legtöbbet eladott, legnépszerűbb és legjobb értékelést kapott szempilla lifting és lamináló szetteket. Miközben ez a lista készült, szakértőink több száz felhasználói véleményt és visszajelzést értékeltek, hogy leszűkítsék a legjobb szempilla lamináló szetteket, a szükségletek és preferenciák széles köréhez.

Akár új vagy a szempilla lifting területén, akár ez az egyik legkedveltebb kezelésed, elengedhetetlen, hogy azt a legjobb szettet válaszd, amely megfelel a szükségleteidnek és elvárásaidnak.