A tökéletes szempillákat már messziről észreveheted. Kiemelik a szem szépségét. Sajnos a legtöbb esetben a nők természetes szempillái nem lenyűgözőek. A Nanolash DIY Eyelash Extensions egy remek megoldás a ritkás szempillákra. Megéri-e megvenni?

Mi okozza a gyenge és rövid szempillákat?

Sok nő panaszkodik, hogy a szempillái nem vastagak és hosszúak.

Emellett a nőknek általában gondot okoz a szempillák színvesztése is, ami genetikai tényezőkhöz, például egy szépségtípushoz, de bizonyos mindennapi tevékenységekhez és szépségápolási termékekhez is köthető. A szempillákon hagyott sminkmaradványok vagy a szempilla hosszabbítás állandó viselése szintén okozhat változást.

Az igazat megvallva, sok minden gyengíti a szempillákat. Túlterhelésük akár szempillahullást is okozhat. Még az intenzív szempilla szérumok és kondicionálók sem hozzák helyre az évekig tartó hanyagságot és sérüléseket.

@nanolash.official Scegliendo il kit, riceverai tutti i prodotti e gli accessori necessari per poter applicare le extension per ciglia in soli 10 minuti 😍 Una confezione di ciglia a grappolo fai-da-te è sufficiente per 4-6 applicazioni, a seconda della grandezza dell’occhio, e ogni applicazione garantisce un look bellissimo che potrai sfruttare fino a 7 giorni 🥰 nanolash.it⬅️ #ciglia #extensioncigliaacasa #extensionciglia #italian #italiangirl #eyelashes #eyelashextensions #eyelashestutorial ♬ original sound - NANOLASH

Hogyan alkalmazzuk a szempilla hosszabbítást anélkül, hogy elnehezítenénk a szempillákat?

Egészen a közelmúltig a DIY Eyelash Extensions lehetetlen volt. A műszempillák gyenge minőségűek voltak, míg a szalonban végzett professzionális szempilla hosszabbítás rontotta a természetes szempillákat.

Szerencsére a Nanolash létrehozta a DIY Lash Extensions-t – egy olyan terméket, amely megoldja a szempillaproblémákat anélkül, hogy károsítaná a természetes szálakat.

A Nanolash DIY fürtszempilla hosszabbításával bármilyen szempillastílust létrehozhatsz, mindössze 10 perc alatt. Egyszerűen csak:

  • vidd fel a ragasztót a szempillákra, és várj 30-60 másodpercet, amíg a ragasztó megragad.
  • ragaszd fel a fürtöt a szempillák tövére, 1 mm-re a vízvonaltól.
  • vidd fel a sealert, és távolítsd el a ragacsos réteget.

Ez minden, amire szükséged van a szempilla hosszabbítás gyors felhelyezéséhez anélkül, hogy károsítanád a szempilláidat. A Nanolash cluster szempillái lehetővé teszik ezt!

DIY Eyelash Extensions  – fürtszempillák felhelyezése 10 perc alatt

A DIY Eyelash Extensions a modern nők igényeinek megfelelően lett kialakítva – 36 fürt 3 méretben (10 mm, 12 mm, 14 mm) és 8 stílusban kapható. A N DIY Eyelash Extensions készletet is kínál, amely tartalmazza:

  • Nanolash bonder (ragasztó)
  • Nanolash remover
  • Nanolash szempillacsipesz
  • Nanolash sealer

A termékek egyenként 5 milliliteresek, és sokáig kitartanak, ahogy a műszempillák is. Egy alkalmazáshoz körülbelül 4 vagy 5 fürtre van szükség, így a doboz 4 használatra elegendő.

A DIY Lash Extensions-t könnyű használni, és akár 5 napig is a helyén maradnak. Nem kell levenni őket alvás előtt. Amikor készen állsz arra, hogy eltávolítsd őket, látni fogod, hogy ez csak egy pillanatot vesz igénybe.

A különböző stílusoknak köszönhetően orosz volumenű szempillákat vagy finomabb hétköznapi megjelenést készíthetsz. A DIY Eyelash Extensions-t addig alkalmazhatod és formázhatod, amíg el nem éred a kívánt eredményt.

műszempillák

Nanolash cluster szempillák – válaszd ki a kívánt eredményt biztosító termékeket!

A DIY Eyelash Extensions  biztosan a prémium termékek közé tartozik. Ezek könnyű fürtszempillák DIY alkalmazáshoz. Felhelyezésük mindössze 10 percet vesz igénybe, a fürtök pedig akár 5 napig is fent maradnak.

Bátran keverd és illeszd össze a fürtöket, hogy olyan szempillastílust hozz létre, amilyet igazán szeretnél. A Nanolash tökéletes szempillái minden alkalomra megfelelnek.