A kondicionáló a legnépszerűbb hajápoló termék. A legtöbb nő hajlamos gondosan kiválasztani, mert olyan kozmetikumot szeretne, amely láthatóan erősíti, táplálja és javítja a hajat.

good keratin conditioner


Még nem találtad meg a kedvenc hajkondicionálódat? A Nanoil Keratin hajkondicionáló biztosan az lesz! 

6 ok, amiért bele fogsz szeretni a Nanoil Keratin hajkondicionálóba

  1. JAVÍTÁS ÉS EGYENESÍTÉS. A csúcsminőségű keratinnak köszönhetően ez a hajkondicionáló visszaadja hajad egészségét. Mivel hidrolizált, a keratin képes mélyebbre hatolni, hogy jobban tápláljon és a hajszálak legbelső rétegeiben is kijavítsa a sérüléseket. A Nanoil Keratin Hair Conditioner mélyen hat és nem nehezíti el a hajat!
  2. VÉDELEM ÉS FEGYELEM. A marokkói argánolaj a világ egyik legkelendőbb kozmetikai olaja. Az argánolajnak köszönhetően még a leggubancosabb és leggöndörödőbb hajszálak is visszanyerik lenyűgöző és csábító megjelenésüket. Ezenkívül minden hajtípust táplál és véd a károsodástól. Végül pedig értékes zsírsavakkal (omega) és fiatalító E-vitaminnal látja el a szálakat.
  3. MEGŐRZI A HAJ SZÍNÉT. Az intenzív szín a ricinusolajnak köszönhető, amelyet a hajkezelésekben használt legjobb növényi olajnak tartanak. A ricinusolaj erősíti a tincseket a tövektől a hajvégekig, megakadályozza a szín kifakulását és gondoskodik a természetes és a színezett szálakról egyaránt. Ráadásul a ricinusolaj hidratálja a hajat.
  4. TÁPLÁLÁS ÉS HIDRATÁLÁS. A Nanoil kondicionálóban használt növényi alapú fehérjék tápláló anyagként szolgálnak, kezelik a hidratálást és kiegyensúlyozzák a fejbőr pH-értékét. Segítenek a frizurák rendezésében azáltal, hogy megakadályozzák a szöszösödést és javítják a haj kezelhetőségét. Végre nincs többé kusza és törékeny haj! 
  5. SIMASÁG ÉS FÉNYESSÉG. A Nanoil kondicionálóban használt panthenol a hajápolásban használt egyik legfontosabb anyagként ismert. Nemcsak a szárazságot akadályozza meg, hanem fényt és simaságot is ad, megelőzi a töredezést és a sérülést. Továbbá a panthenol fokozza a keratin által létrehozott hatásokat azáltal, hogy mélyebbre szállítja a tápanyagokat. A panthenoltól a haj puha, rugalmas és ápoltnak tűnik.
  6. KÖNNYEDSÉG ÉS ERŐ. A Nanoil kondicionáló egy kétfázisú spray, ami hatalmas előny, mert csak annyit kell tenned, hogy befújod a hajadat  a termékkel és máris táplált és ragyogó lesz. Ez a pehelykönnyű kondicionáló nem nehezíti el a hajat, bár a következő hajmosásig a szálakon marad. Ez idő alatt a Nanoil Keratin Hair Conditioner folyamatosan táplálja, védi és szépíti a hajadat.

Szeretnél többet megtudni a kétfázisú Nanoil hajkondicionálóról? Látogass el a nanoil.hu weboldalra, ahol megtekintheted a csodálatos test- és hajápoló termékek teljes sorozatát. A Nanoil hivatalos weboldalán találsz egy hajporozitás-tesztet is és a hajtípusodhoz megfelelő olajkeveréket. Rendeld meg a Nanoil szépségápolási termékeket anélkül, hogy elhagynád otthonodat.