A Lashcode egy olyan szempillaspirál, ami a klasszikus fekete új dimenziójával lenyűgöző külsőt kölcsönöz minden nőnek. Ez egy olyan spirál, ami határtalan lehetőséget biztosít a precíz és hatékony sminkeléshez és hosszú távú szempilla ápoláshoz.

Való igaz, hogy az ideális smink nem lehet teljes a tökéletesen ívelt szempillák nélkül. Ez egy olyan dekorkozmetikum, ami feldobja az egész sminket és élénk, gyönyörű arccal ajándékozza meg viselőjét. Egy szempillaspirál, amivel kihozhatod a benned rejlő szépségből a maximumot és ezt egészen addig fent is tarthatod, amíg csak szeretnéd. Így hát a Lashcode szempillaspirál minden nő legjobb barátja lehet. Mi áll a felfedezés mögött?

AZ IDŐTLEN KLASSZIKUS ÚJRAGONDOLÁSA

A Lashcode az a precíz szempillaspirál, amelyet a hosszan tartó és intenzív hatás jellemez. Az teszi igazán különlegessé ezt a terméket, hogy az applikátor formája igazodik szempilláink vonalához. Formálja szemünket, optikailag észrevehetően, már a tövénél vastagabb szempillákat és tartós ívelt hatást eredményez. Hatékonyságát innovatív applikátorának és púderszerű formulájának köszönheti. Selymes állaga minden egyes szálat befed, szétválasztja és növeli azok volumenét. Már egyetlen réteg felvitelével lényegesen szebb pillantást érhetünk el. Mivel a Lashcode szempillaspirál a legapróbb szempillákat is eléri még a széleken is, így intenzív, hosszabb és vastagabb szempillákat eredményez, mely azonnal szembetűnő. Klasszikus fekete színű, mégis annak modernebb, nőiesebb változatát adja.

ERGONOMIKUS APPLIKÁTOR

A Lashcode szempillaspirál ismeri a női szépség titkát. A titok nyitja a spirál precíziós applikátorában rejlik. A kivételesen kényelmes felvitel a Lashcode ergonomikus, kiváló minőségű szilikon applikátorának köszönhető. Formája, hosszúsága és szélessége úgy lett megtervezve, hogy az szépen elválassza egymástól a szempillákat és befedje a Lashcode bársonyos formulájával azokat anélkül, hogy azok összeragadnának. S mindezt egyetlen réteg felvitelével.

A forradalmi Lashcode spirállal tökéletes sminket készíthetünk, köszönhetően a szilikon applikátornak:

  • a középső rész ideális a hosszabb és vékonyabb pillák feketére festéséhez,
  • az applikátor végével könnyedén elérhetjük a szemünk sarkában megbújó pillákat is,
  • a megfelelő méretű spirál megkönnyíti az alsó pillák befedését is.

A SZÉPSÉG TITKOS RECEPTJE

A Lashcode szempillaspirál a szempilla festékek új dimenzióját hozza el a nők számára köszönhetően két tényezőnek. A végső hatást nem csak a tökéletesen megtervezett spirál éri el, hanem a Lashcode bársonyos, púderes formulája is, amelyet szakemberek fejlesztettek ki. A Lashcode szempillaspirál mély fekete, élettel teli szempillákat eredményez természetes növényi ápoló összetevőinek köszönhetően. A Lashcode több, mint egy egyszerű smink termék. A legjobb kondícionáló és növekedést stimuláló anyagokat tartalmazza, úgy, mint szója és búzakivonat, B5 provitamin, E vitamin és arginine.

A LASHCODE a válasz, ha minden nap tündökölni szeretnél pillantásoddal.

több információ a Lashcode termékekről a lashcode.hu honlapon