Tudtad, hogy a folyékony arany alkalmas a haj ápolására? Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy kipróbálod a Nanoil Argan Hair Maskot, és frizurádat az argánolajra bízod – amely Marokkó folyékony aranya, és több mint 100 különböző vegyületet tartalmaz, amelyben csodálatos kondicionáló hatása rejlik. Ez a természetes hajápolás luxusa, amelyet te is megérdemelsz!

Az argánolajat a Távol-Keleten természetes gyógyszerként és szépségápolási termékként használják már régóta. Ez a marokkói kincs folyékony arany néven ismert, mert kitermelése hosszú időt vesz igénybe, a tápanyag tartalma elképesztő, ráadásul az argánolaj valóban arany színű. Ez a szokatlan anyag természetes módon emeli ki használója szépségét. Az olajat az argánfa diójából hidegen sajtolják, majd a legjobb minőségű kozmetikumokhoz adják hozzá. Az olaj szépítő hatása azonban csak az eredeti argánolajban található meg – amelyet a Nanoil is kínál.

Nanoil Argan Hair Mask | Célok

A Nanoil argánolajjal készült maszkja jó választásnak bizonyul a gyenge és kócos haj számára. Jobb összetevőkkel rendelkezik, mint a legtöbb maszk, ráadásul mentes a parabénektől, így természetes megoldást kínál problémáidra. Bármilyen típusú hajon és érzékeny fejbőrön is alkalmazható. A Nanoil Argan Hair Mask akkor is jó választás, ha a hajad töredezik vagy hullik. Védelmet nyújt a hajtövektől a hajvégekig. Egy ilyen csúcskategóriás termékkel a legjobb, szalon minőségű hatásokat érheti el otthon is.

Nanoil Argan Hair Mask | Hatások

Ha a Nanoil argánolajos hajmaszkját választod, akkor készülj fel a legjobb eredményekre. A Nanoil Argan Hair Mask rendszeres használata során elengedhetetlen tápanyagokat juttat el a haj mélyére, hidratálja és intenzíven regenerálja a hajat. Ennek hatásaként már 2-3 hét elteltével dúsabbá, erősebbé és ellenállóbbá válik a haj. A Nanoil Argan Hair Mask használatának előnyei:

  • megakadályozza a hajhullást.
  • a haj erős és ellenállóvá válik.
  • a hajvégek védettek a töredezettségtől.
  • megerősíti a töredezett hajat.
  • csökkenti a kócolódást
  • a haj hidratált, sima és fényes.

Nanoil Argan Hair Mask | Alapanyagok

Ez a lenyűgöző hatás a könnyed, nem elnehezítő formulából ered, amely a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásából ered. Melyek ezek pontosan? A legjobb minőségű, természetes alapanyagok, amelyek tökéletesen regenerálják a hajat. A már korábban is említett marokkói folyékony arany a legfőbb alapanyag – természetes, hidegen sajtolt, finomítatlan argán olaj: polifenolokban, E vitaminban, és zsírsavakban gazdag. Ezen kívül még körülbelül 100 egyéb hasznos anyagot tartalmaz. Panthenollal és provitaminokkal párosítva intenzíven hidratál, revitalizál és regenerál. A termék vízalapú, így nem nehezíti el a hajat.

Nanoil Argan Hair Mask | Használat

Nanoil Argan Hair Mask egyik előnye a könnyű használat. A kezelés nem tart sokáig. Egy héten körülbelül 1 órát vesz igénybe, hiszen a gyártó heti kétszeri használatot javasol. Alkalmanként 15-20 percig hagyjuk hatni a maszkot, majd mossuk ki. Ennyi idő kell ahhoz, hogy gyönyörű, erős és új erőre kapott hajad legyen.

Nanoil Argan Hair Mask | Vélemények

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy a Nanoil Argan Hair Mask tényleg neked való-e, talán a vélemények meggyőznek majd róla. Ez a legjobban keresett argánolajos hajmaszk, amelyet fodrászok és használók egyaránt ajánlanak. A könnyed formula és a legjobb minőségű alapanyagok kombinációja, illetve a gyors hatóidő és a hívogató ár teszik a Nanoil Argan Hair Mask az egyik legjobb termékké, amelyet érdemes kipróbálni. Ha te is kipróbálnád, látogass el a hivatalos honlapra: www.nanoil.hu