Már számtalan hajtőemelőt kipróbáltál, de semmi nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket? Nem szükséges tovább küszködnöd a lapos és tartását vesztett hajjal.  Válaszd a Nanoil Hair Volume Enhancerjét, hogy a megemelt gyökerű és stílusosan formált haj élményét hosszú órákon keresztül élvezhesd! 

A Nanoil egy olyan márka, amely már számtalanszor meglepett minket a csodálatos összetevőket tartalmazó kozmetikumaival. És ismét le vagyunk nyűgözve. A fogyasztók és a hajspecialisták egyaránt odavannak az eleganciáért, amelyet ez topkategóriás termék használata kínál. A Nanoil formázó, tartást adó és hővédelmet grantáló spray-jeinek sora online folyamatosan a legmagasabb értékeléseket kapja. Olvass még többet a Nanoil  volumen fokozójáról!

Nanoil Hair Volume Enhancer – pillanatoka alatt maximális volume

A Nanoil volumen növelője valójában egy jollyjoker, a hajgyökerek azonnal megemelésén túl a hajszálakat megfelelően hidratálttá és ápolttá is varázsolja. Minden textúrájú és típusú hajra ajánlott, legyen az dús, nehéz, egészséges, rendkívüli módon károsodott, vékonyszálú, töredező vagy gyorsan zsírosodó. Ez a gyengéd formula nem engedi elnehezedni a hajat, hanem pont ellenkezőleg, megemeli és úgy is tartja hosszú órákon keresztül.

A gondosan összeválogatott összetevők garantálják az egészséges fényét és tápláltságát. Az egyetlen olyan volumennövelő termék, amely nem csak testessé tesz, de védelmet is nyújt az olyan külső környezeti tényezőkkel szemben, mint például a szél, a fagy, az eső vagy a napfény. A Nanoil Hair Volume Enhancer hihetetlen könnyedséget és rugalmasságot ígér, így téve a hajat gyönyörűvé, ráadásul minden egyes alkalmazással javítja is az állapotát.

Mire képes a Nanoil Hair Volume Enhancer?

Ez a volumennövelő spray számos előnnyel kecsegtet:

  • feltölti a gyökereket
  • azonnal testessé teszi a hajkoronát
  • dúsabb hatású lesz
  • hidratál és revitalizál
  • minden hajtípuson és textúrán jól működik
  • egyenesíti a hajat, így lesz a kifésülése és a formázása sokkal könnyebb
  • növeli a fényét és táplálja a formázás során
  • hosszan tart, megfizethető az ára és csodás az illata

Mindenki számára, akik a lapos hajukat szeretnék feldobni briliáns választás, a könnyen használható volumennövelő spray. A formula nem nehezíti el, szárítja ki vagy teszi ragacsosság a tincseket. Ehelyett a Nanoil méllyen táplálja és védi őket a károsodásokkal szemben.

Nanoil volumennövelő – hogyan használatos?

Helyzettől függően többféleképpen is használhatod. Ha készülsz valahova és csak kevés időd van, akkor nedvesítsd be a  fürtjeidet, fújd rá a Nanoil spray-jét, fésüld át és szárítsd be. Nem sietett az idő? Samponnal most át a hajad, fújd rá a sprayt és hagyd hogy magától száradjon meg. Fújd fel és hagyd rajt egész éjszakára úgy, hogy közben  hajcsavarókat teszel bele vagy egyszerűen csak kösd laza kontyba, hogy aztán reggelre gyönyörű hullámokba rendeződjön. Persze száraz hajra is alkalmazható, ám igazán nagyszerű hatást nedves hajon érhetsz el vele. Néhány pillanat elegendő ahhoz, hogy tartást adjunk a hajkoronának!

hair volume enhancer nanoil

Nanoil Hair Volume Enhancer – formula

A formulában lévő különleges összetevők egyenes következményei az összes jótékony hatás, amelyekben a hajápolás és a revitalizáció során részesülhetünk.

A búzafehérje a belső szerkezetét erősíti, hogy a haj vastagabb, erősebb és könnyen formázható legyen, az elektrosztatikusság és az elálló kicsi babahajak pedig elkerüljék.

Hidrolizált formában a keratin csodálatos módon képes javítani a haj kinézetén.

Panthenol – azaz a B5-provitamin – táplál és hidratál, kezeli még a legrendetlenebb hajat is, meggátolja a haj összegubancolódását, megelőzi a töredezését és az elektrosztatikusságot, ráadásul megnöveli a ragyogását és a simaságát.

A Nanoil volumennövelője azonnal képes visszaadni a haj dús kinézetét. Javítja az állapotát és a megjelenését, emellett a külső káros hatásokkal szemben is védelmet nyújt, így maradhatnak a hajszálak ruganyosak, simák és fényesek. A Nanoil Hair Volume Enhancer, egész napra szóló csodálatos stílust kölcsönöz. A súlytalan, egyáltalán el nem nehezítő spray tökéletes választás elektrosztatikusság ellen és hidratáláshoz.

Hol vásárolható meg a Nanoil Hair Volume Enhancer?

A www.nanoil.hu oldalon minden Nanoil termék beszerezhető. Látogass el a honlapra, hogy további információkat szerezz a termékekről, illetve a speciális szépségápolási rutinhoz szükséges hozzávalókról. Add le a rendelésed, majd dőlj hátra, és várd meg, míg a csomagod megérkezik a megadott címre.