A nyár már nincs messze. Ebből adódóan gyakrabban napozunk és pihengetünk a tengerparton, ami leköti az agyunkat. A napozás alapjáraton jót tesz a szervezetünknek abban az esetben, ha okosan csináljuk. Emiatt ügyelnünk kell a megfelelő napvédelemre. Ebben a feladatban garantáltan segíteni fog a Pharmaceris terméke, a Napvédelem 50+.

„Ami elég, az elég”. A hozzáállásodnak is köze van a napozáshoz. Az emberi szervezet számára szükségesek a napsugarak a D-vitamin termeléshez. A D-vitamin pedig a csontok és a bőr megfelelő működéséhez szükséges. Az optimális dózis az ember számára kb. fél óra naponta és azt is csak délután. Minél tovább maradunk kint, annál veszélyesebb lehet egészségünk számára. Hosszú órákon át való napozás kiszáradáshoz, pigmentációhoz, forraláshoz (??) és bőrrák kialakulásához is vezethet. Hogyan kombináljuk a biztonságos napozást a hosszas kint lét örömével? Egyszerű a válasz. A megfelelő naptejjel.

Pharmaceris elkészítette a Hidro-Lipid és Védő Arckrém Napvédelem 50+– t.

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott. 6 hónapos korig szigorúan tilos a termék használata csecsemőkön (?). A krém magas napszűrőt tartalmaz – SPF50+. Végképp érzékeny-, problémás arcbőrre ajánljuk. Az égés, kiszáradás és az elszíneződés megelőzése a termék fő célja. Olyanok is használhatják a krémet, akik bőrgyógyászati kezelés alatt állnak.

Hogyan is működik a Pharmaceris 50+? Visszaveri a napsugarakat az UVA és UVB szűrő összetevőinek köszönhetően. Nem csak a magas szűrők tesznek csodát, hanem a többi összetevő is nagy szerepet játszik. Például a titánium dioxid arcvédelmet nyújt a bőr öregedése ellen, megelőzi a ráncosodást és a foltok kialakulását. A Shea vaj csökkenti az irritációt és testápoló hatású. A termék nem okoz allergiai reakciót, hipoallergén és gyengéd a bőrhöz. A Napvédelem 50+ nem tartalmaz színező, illatosító anyagokat. Kenjük be arcunkat 30 perccel napozás előtt a Pharmaceris krémmel. 2-3 óránként és minden fürdés vagy úszás után kenjük be magunkat újra. Hidro-Lipid és Védelmező Arckrém Napvédelem 50+-nek van még említésre méltó pozitívuma. Egyrészt rendesen felszívódik, másrészt nem alakulnak ki fehér foltok. Legutolsó sorban egy tubus 50 ml Napvédelem 50+ -et tartalmaz.