A Nanoil hajolaj új hajápolási termék a piacon. Ezek nem csak egyszerû olajok – ezek tökéletesen alkalmazkodnak három típusú porozitáshoz. Olvasson a Nanoil hajkezelés három verziójáról, melyek természetes növényi olajokon alapulnak: egyenes hajra, ami sérüléseknek van kitéve (alacsony porozitás); göndör és problémás hajra (közepes porozitás); göndör és sérült hajra (magas porozitás). Válaszd a számodra legmegfelelõbbet!

Még sosem volt ilyen termék. Ráadásul nem volt még olyan gyártó, amely a hajszerkezet sérüléseinek különbözõ fázisait tanulmányozná, és megfelelõ ápolást alkalmazna a haj állapotához. A Nanoil hajolajok egyedüli olyan termékek, amelyek képesek az alacsony, közepes, magas porozitású haj igényeinek megfelelni. Fõ összetevõi a természetes olajok, amelyek a nélkülözhetetlen telített és telítetlen zsírsavak tökéletes arányait tartalmazzák egy-egy hajtípushoz. A siker kulcsa – hajolajozás a haj porozitásának megfelelõen (haj állapota).

Nanoil alacsony porozitású hajra

Mibõl készült?

Kilenc természetes növényi olaj keveréke, amelyek telített zsírsavakban gazdagok. Nanoil alacsony porozitású hajra cédrus olajt tartalmaz (szibériai fenyõkbõl), kókuszolajt, argán olajt, ricinusolajt, shea vajat, maracuja olajt, babassu olajt, monoi olajt (Tiaré Virágból) és cupuacu vajat. A kompozíciót Keratin és Baicapil komplexumok gazdagítják (hajhullást gátló; stimulálja a haj növekedését), UV szûrõ, panthenol, A és E vitaminok.

Hogyan mûködik?

Nanoil porozitású hajra a haj belsejében és a felületén is jól fejti ki hatását. Kontrollálja a fejbõr mûködését, kiegyenlíti a pH értéket, megakadályozza a faggyúkiválasztást és így megakadályozza, hogy a haj zsírosodjon. A Nanoil hajolaj védi az érzékeny hajat a magas hõmérsékletek és a nap káros hatásaitól és megelõzi a vízveszteséget, illetve megfelelõen hidratálja a hajat. Sõt, erõsíti a fejbõr és a haj természetes lipid rétegét. Az olaj segít a stilizálásban anélkül, hogy feleslegesen leterhelné a hajszálakat.

Kinek való?

Nanoil alacsony porozitású hajra azoknak ideális, akik nehéz, egyenes hajjal küszködnek, mely még nem’ sérült, de nagyon nehéz formázni. Ugyanakkor a göndörödésnek ellenálló hajon is mûködik. Tökéletes terméknek bizonyul, amikor a haj folyamatosan magas hõmérsékletnek és napfénynek van kitéve, pl. az egyenlítõi meleg országokban.

Nanoil közepes porozitású hajra

Mibõl tevõdik össze?

6 legjobban kiválasztott olaj kombinációja, mely magas szintû omega-7 és omega-9 egyszeresen telített savat tartalmaz. Nanoil közepes porozitású hajra makadámia olajt, argánolajt, marula olajt, jojoba olajt, maracuja olajt és kókuszolajt tartalmaz. Az összetevõk olyan további anyagokkal vannak dúsítva, amelyek növelik a haj növekedését – Keratin (hajhullást gátló), Baicapil (hajnövekedésre), illetve UV szûrõt, A és E vitamint is tartalmaznak.

Hogyan mûködik?

A haj belsejében és külsejében. Nanoil közepes porozitású hajra optimális szinten tartja a vízszintet és javítja a fejbõr vérellátását. Ezen eredményeként, növeli az értékes tápanyagok felszívódását. Az olaj erõsíti a természetes védõréteget, javítja a hajhagymákat, törékenység ellen lép fel, újjáépíti a sérüléseket és megelõzi a hajvégek töredezéseit. A Nanoil hajolaj helyreállítja a ragyogást és selymes puhaságot varázsol, valamint segíti a kifésülést és stilizálást, majd szelidítja a vad és göndör fürtöket és állandó védelmet nyújt a külsõ káros tényezõktõl..

Kinek alkalmas?

Az innovatív Nanoil közepes porozitású hajra olyan nõknek van kifejlesztve – akik nem tudják kezelni a frizurájukat. Tökéletes megoldásként szolgál a gyenge hajra, ami hajlamos a töredezésre és repedésre, elveszíti tartását és számos bõrprobléma hat ki rá, mint pl. a korpa. Nanoil közepes porozitású hajra göndör és hullámos hajra hat ki, amit nehéz megszelídíteni, kihull és unalmassá válik.

Nanoil magas porozitású hajra

Mibõl készül?

Hat természetes olaj komplexuma, ami legfõképpen omega-3 és omega-6 többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz. Az olaj sérült hajra lett kifejlesztve. Nanoil magas porozitású hajra édes mandula olajt, argánolajt, esti kankalinolaj, avokádó olajt, maracuja olajt és gyapotmag olajt tartalmaz. A formulát két innovatív összetevõ gazdagítja (Keratin és Baicapil), amelyek a haj növekedését és erõsítését szolgalmazzák, továbbá UV szûrõ, keratin, panthenol, selyem, lanolin és E vitamin is kiveszik szerepüket.

Hogyan mûködik?

Ez a verzió a legintenzívebb hatást fejti ki. Mélyen regenerál, erõsíti a hajat és lezárja a kutikulát. Az olaj helyreállítja a kárt és non-stop védelmet biztosít a káros tényezõktõl. A Nanoil magas porozitású hajra erõsen táplál, megfelelõ hidratációt biztosít, megakadályozza a nedvesség veszítését, és kontrollálja a fejbõrben zajló folyamatokat. Csökkenti a göndörséget, a statikusságot, fakultságot, törékenységet és a hajvégek kivirágzását. Ráadásul megakadályozza a hajhagymák zsírosodását és a hajvégek kiszáradását. Nanoil helyreállítja a rugalmasságot, puhaságot és ragyogást úgy, mint ahogyan megakadályozza a hajhullást.

Kinek való?

Nanoil magas porozitású hajra – mentõövként szolgál a stresszes, gyenge, kihulló dehidratált, töredezett hajra kivirágzó végekkel. Pl. a termék tökéletesen megfelel azoknak az embereknek, akik hajának állapota a különbözõ stilizáló kezelések miatt rosszabb lett, illetve a rendszeres festés vagy hõkezelés miatt. Nanoil tökéletesen mûködik a “megsütött” és leterhelt hajszálakon, ugyanakkor jól alkalmazható azon a hajon, ami természetesen magas porozitású (göndör).

Nanoil high porosity - Haj olaj

termék honlapja: nanoil.hu

 

MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES HAJOLAJ

Nagyon sok nõ (és férfi) biztosan bele fog szeretni a Nanoil hajtermékekbe. A több verzió közül, mindenki megtalálhatja a tökéleteset, hisz a Nanoil minden igényt teljesít és megoldja az összes problémát – amikor kifinomult segítségre van szüksége vagy egy maximálisan intenzív kezelésre.

Ez egy elegáns, praktikus és multifunkcionális termék. Ön választja ki a legjobb verziót az ön számára, használja rendszeresen, és várja meg a hatásokat, amelyek már az elsõ néhány felvitel után láthatóak lesznek. A termék rendkívül hatékony és nagyon könnyû használni. Az aranyszínû kényelmes adagoló nagyon jól passzol a fekete üveghez, amihez egy fából készült kupak társul, bizonyítva praktikusságát és hasznosságát.

Az alkalmazás választhatósága szintén garantálja a kényelmes használatot. A Nanoil hajolajok kitûnõen hatnak nedves vagy száraz kezelés során, olajos permet vagy edényben lévõ olajozás alkalmával. Számos módon használhatóak; ön választja ki azt a módszert, ami a legmegfelelõbb az ön számára.