Hadd találgassunk: nagyon szereted hővel kezelni a hajadat, de aggódsz amiatt, hogy hamarosan ropogósra sülnek a fürtjeid? Ha a Nanoil Heat Protectant Spray-t használod, akkor nem  lesz értelme többet a mindennapi szépségápolási szokásaid miatt izgulnod, hogy azok esetleg megfosztanák a hajadat a fényétől és nedvességétől. Nézd csak! Mindössze egy hővédő spray-re van szükséged ahhoz, hogy megvédd magad a frizurádat! 

A törékeny, fénytelen és gyenge haj egyértelműen rávilágít arra, hogy a hajadon használt meleg eszközök nem tesznek jót neked. Mit tehetsz azért, hogy újra élettel töltsd meg a leharcolt tincseket? 

Erősebb haj a  Nanoil Heat Protectant Spray

Ez az elképesztő Nanoil hővédő spray nem csak a haj felszínéről veri vissza a hőt, ennél sokkal többet tesz. Valójában ez egy royal flush. Először is a spray táplál, erősíti a fürtöket és segíti a gyorsabb regenerálását. Másodszor, a Nanoil Heat Protectant Spray nem csak egészségesebbnek látszóvá teszi a hajat, de a frizura egész nap a helyén is marad.

Tökéletes formula 

A tökéletesen összeválogatott alapanyagok birtokában a Nanoil Heat Protectant Spray lehetővé teszi, hogy tökéletes megjelenésű és fényes frizurát készíts, védve a hajszálakat az erős széltől, a fagytól és a nap negatív hatásaitól. A Panthenol, más néven B5 provitamin felelős a nedvesség és tápanyagok hajszálakban való megtartásáért. A panthenolon túl a hővédő spray még tartalmaz egy nagyon fontos antioxidánst is – az egyedülálló E-vitamint. Ez a spray teszi simává és védi a fürtjeidet, amitől mások elámulnak majd. Egyszerűen permetezd a terméket a hajadra, majd ragadj meg egy hőt hasznosító hajformázót és varázsolj magadnak csodás, hozzád  leginkább illő frizurát. 

Védelem a durva hőmérséklet okozta károsodással szemben 

A Nanoil hővédő spray-je által nyújtott védelem azért olyan lenyűgöző, mert akár 220°C-ig is műkődik anélkül, hogy bajt okozna a hajnak. Ezt úgy éri el, hogy egy láthatatlan és lehelet könnyű bevonatot képez a haj felületén. Ez a réteg tartja meg a vizet is, így hatékonyan tudja megelőzni a kiszáradást, töredezést és színvesztést. Éppen ezért éri meg minden hajformázás előtt a Nanoil hővédőjét is használni. 

Miért a Nanoil Heat Protectant Spray-je?

Ha eleged van abból, hogy egy egész sor hajápolóarzenált kell bevetned ahhoz, hogy a frizurádat el tudd rendezni, akkor most megvan a lehetőséged, hogy ezeket eggyel kiváltsd. Tudod melyik legyen az? Igazad van, legyen ez a Nanoil Heat Protectant Spray. Egyetlen spray felhasználásával védheted, hidratálhatod, egyenesítheted és meg is zabolázhatod a rakoncátlan tincseidet, illetve minden bizonnyal bármilyen frizura elkészítésében is nagy segítségedre lesz. Ez a hihetetlen Nanoil spray rugalmassá teszi a hajat, ami visszeveri a napsugarakat. Ráadásul a festett hajat a szín elvesztésétől is megóvja. 

100%-os védelem a Nanoil-nak hála

A Nanoil hővédő spray egy elengedhetetlen termék, ha fontos számodra az erős és fényes haj. Amennyiben hajformázás előtt használnád, úgy a hajad:  

  • védve lesz a magas hőmérséklettel szemben 
  • nem lesz többé gubancos 
  • nem lesz sem elektromos, sem rendezetlen.  
  • a formázása és a kezelése könyeddé válik. 
  • régi fényében fog tündökölni. 
  • gyorsabban regenerálja majd magát. 

hővédő spray hajra Nanoil

Annak érdekében, hogy a hajad 100%-ban védve legyen a magas hőmérséklettel és egyéb káros hatásokkal szemben, egyszerűen fújd fel a Nanoil spray-jét hajszárítás, vasalás vagy göndörítés előtt. A jó hír az, hogy a Nanoil anélkül részesít ezekben az előnyökben, hogy a frizura tartásának tekintetében kompromisszumot kellene kötnöd. Biztosan azt gondolod, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray-je csak nedves hajra használható. Az igazság azonban az, hogy a fényvédelem érdekében száraz hajra ugyanúgy teheted. 

A tulajdonságaira és hasznosságára vonatkozó további információkat a Nanoil hivatalos oldalára ellátogatva találsz, nanoil.hu. Ismerkedj meg az összes hajápolási termékkel és alkosd meg Nanoil termékek felhasználásával a saját, személyre szabott hajápolási rutinodat.