Mostanában a divattervezők smink kolleckiókkal is előrukkolnak. Parfümök színészek ajánlásával, samponok modellek ajánlásával, és most megérkezett a Giorgio Armani Luminous Selyem alapozója is.

Kezdésnek nézzük meg, hogy mi is ez a Luminous Selyem alapozó? Egy olyan kozmetikum, amelynek célja a bőrszín egyenlítése és a hibák elfedése. Rengeteg világosító pigmentet tartalmaz, amik visszaverik a fényt, így csillogó, egészséges hatást kölcsönözve az arcnak. A termék könnyűsége miatt egyszerű a használata, nem maszatol, viszont a nap végére az arc egyes részein nem garantált a fennmaradás. Továbbá megeshet, hogy a nap végére elszíneződik az alapozó.

Másodszor, az alapozó felhelyezése a szintén Giorgio Armani ecsettel ajánlott. Lapos, de nagy ecset kell hozzá, mert azzal könnyebb felvinni az arcra egyenletesen.

Harmadszor, a Luminous Selyem alapozó több, mint 20 árnyalatban kapható! Létezik ennél tönbb? Minnél több árnyalat van, annál könnyebb a megfelelő megtalálása.Az Armani éppen ezért készít bézs, barna, ekrü és még rengeteg más árnyalatban alapozót. Hogyan válasszuk ki a legjobb árnyalatot? Általában a csuklón próbáljuk ki a színét, de ez hiba! Az arcunkat kenjük be vele, nem a kezünket! Az árnyalatot ajánlott az arcon, vagy az állon tesztelni.

Egy híres divattervezőhöz képest az üveg inkább hétköznapi. Fekete kupak és átlátszó tubus. Viszont hatalmas előny a pumpa, így könnyen eltaláljuk azt a mennyiséget, amire szükségünk van, de az üveg alján maradó alapozót lehetetlen kiszedni onnan.