Szakadt hajszálerek, vékony bőr és bőrpír, vagyis a rosacea legklasszikusabb három tünete. A jó hír az, hogy a problémás bőrnek nem kell feltétlenül az előzőekben említett módon kinéznie. Ha eddig nem találtad meg a megfelelő bőrápolási terméket, akkor próbáld ki a Nanoil Anti-Redness Face Serumát, ami nyugtatni fogja az arcbőrt és a védelmi mechanizmusait pedig erősíteni, ezzel nyitva új fejezetet a reaktív arcbőr számára. 

Melyek a reaktív bőr alapvető szükségletei?  

A reaktív bőr hátterében három dolog állhat: a gének, a hormonok és a gyenge keringés. A törékeny hajszálerek szinte védtelenek a szeszélyes időjárási körülményekkel, a hőmérséklet ingadozással, az UV-fénnyel (szolárium) és szaunával szemben…  Akár egy hevesebb érzelmi változás vagy egy forró ital is okozhat órák hosszán át tartó bőrpírt. Hogyan viselhetjük jól gondját a reaktív bőrnek? Nyugtasd meg és erősítsd az érfalakat, ezzel javítva a bőröd természetes védekezési mechanizmusait. Szerezd be a NANOIL Anti-Redness Face Serumot, hiszen ez tudja, hogyan gondoskodjon az érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőrtípusokról.  

Nanoil a legjobb szérum az arc kipirosodása ellen

Reaktív bőrhöz ideális szérum 

A bőrgyógyászok és kozmetológiusok egybehangzóan állítják, hogy a megfelelő nyugtató kozmetikum elengedhetetlen része a reaktív bőr ápolási rutinjának. Az arckrémnek, toniknak, arctejnek és micellás tisztítónak is nagyon fontos szerepe van, de hosszútávon a szérum teszi igazán erőssé és kipihentté az arcbőrt. Ezek a készítmények egyedüliként képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe és belülről megindítani a jótékony folyamatokat, ezzel előzve meg a hajszálértágulatot(más néven pókháló ereket vagy rosaceát).

A reaktív bőr megfelelő kozmetikummal való kezelése és egészséges életmód folytatása, ami magába foglalja a dohányzás és az alkoholfogyasztás beszüntetését és a stresszes szituációk elkerülését, együttesen hozzá fog segíteni a lehető legjobb eredmény eléréséhez. Nem vagy biztos benne, melyik szépségápolási terméket kellene választanod? Engedd meg, hogy megsúgjuk neked, hogy a NANOIL Anti-Redness Face Serumot megéri kipróbálni. 

A legjobb kozmetikai összetevők reaktív bőrre

A NANOIL és annak az újdonságának ígérete szerint, még a rosaceára hajlamos bőr is nézhet ki mesésen. A titok nyitja, hogy növényi alapú összetevőkből készül, viszont mindenféle irritáló összetevő, mint például illatanyagok, alkohol és mesterséges, illetve erősen feldolgozott adalékanyagok felhasználása nélkül. A Nanoil Anti-Redness Face Serum, minden a reaktív bőr ápolása szempontjából fontos összetevőt tartalmaz. Az arcszérum állagra nagyon könnyű, gyorsan felszívódó, így nem tömíti el a pórusokat. A sötét üvegben találni fogsz:

  • Hársfa kivonata – ismeretes a nyugtató és gyulladáscsökkentő hatásáról. Erősíti a gyenge érfalakat.
  • Ciprus tobozának kivonata – nyugtatja és védi a bőrt az irritációkkal szemben, ápol, illetve elzárja a töredezett hajszálereket. 
  • Amerikai vadgesztenye kérgének kivonata – erősíti a hajszálereket, ezzel előzve meg a erek elrepedezését és a bőr alatti bevérzéseket.
  • Punarnava gyökerének kivonata – növényi alapú antioxidáns tartalmaz, ami az öregedést gátló és bőrtónus kiegyenlítő hatásáról hírhedt. Ezenkívül a reaktív bőrnek enyhülést is hoz.
  • Lecithin – ápolja és puhítja a bőrt. Bezárja a nedvességet a sejtekbe, ezzel akadályozva meg a transzepidermális vízvesztést. 

Az előzőekben felsoroltakat összekombinálva egy olyan bőrszépítő koktélt kaptunk, ami gyengéd a reaktív bőrhöz. A NANOIL arcszérumja napról napra hozza helyre az arcon lévő hajszálereket, megbírkózik a hidroszenzitivitással, nyugtatja a bőrt és megóvja az arcot a kipirosodástól. Ráadásul, a NANOIL Anti-Redness Face Serum megbirkózik az öregedésre utaló jelekkel, javítja az ellenállóképességet, valamint nem utolsó sorban a bőr kinézete is sokkal megnyerőbb lesz. 

Szeretnél még többet megtudni a NANOILról? Látogass el a www.nanoil.hu oldalra és tanulmányozd még behatóbban az Anti-Redness Face Serum, illetve más bőr, haj és testápolási termékeinknek használatával járó előnyöket.