A divatstílusok jönnek és mennek, ez egyértelmű. Nézd meg a divatokat, amik 2015 tavaszán és nyarán fognak hódítani!

Színes vonalak a szemhéjon

A neon tusvonalak a felső szemhéjon hódítani fognak. Ez a főleg divatbemutatókon használt színes szemhéjfestékekből jön. Ezeket a vonalakat tussal tudjuk felvinni, főleg a mett színőeket ajánljuk. A vonal vastagsága nem meghatározott. Előre legyártott vonalakat is fel lehet ragasztani.

Természetes szemöldök

A szemöldökök olyanok a szemek számára, mint a képkeretek. Vékonyítják az arcot, felnyitják a szemet. Ebben a szezonban a természetes, enyhén borzolt szemöldök lesz a divat. A szemöldököt célszerű speciális fésűkkel és kozmetikumokkal formálni. Ebben nagy segítségünkre lehet a gél, fésű, vagy a csipesz, mind szemöldöknél, mind szempillánál.

Tusvonal az alsó szemhéjon

Vastag, intenzív és színes tusvonalak az alsó szemhéjon. A tavaszi és nyári divat szerves része. A szem belső sarkából, kifelé haladva fessük, hogy az úgynevezett macska szemek hatását érjük el. Az alsó szemhéjon a vonalat kívülről befelé haladva ajánlott festeni. Az alsó és a felső tusvonal mindig egyszínű legyen!

Lila szemhéjpúder

Bizonyára mindenki divatos szeretne lkenni, de nem mindenkinek áll jól a lila szemhéjfesték. Csak a zöld szemű emberek számára lesz kielégítő az eredmény, ők viszont a lila minden árnyalatát használhatják. Az alsó és a szemhéjakra vidd fel őket, a fentebb említett szabályok alapján.

Cukorka ajkak

2015 tavaszán és nyarán az ajkaknak színesnek, csábítónak és csillogónak kell lenni. A rózsaszín, korall, vagy a narancssárga szájfényeket ajánljuk. A rúzst átlátszó szájfénnyel tudod feldobni, de a matt hatás is nyerő!

No-makeup smink

A frissesség, természetesség lesz 2015-ben a nyerő. A No-makeup smink egy olyan használata az alapozónak és a púdernek, amely elfedi a bőrhibákat, miközben a női arc vonásait hangsúlyozza. Kiemelheted az arcodat, homlokodat, álladat, vagy az arccsontodat. Nem ajánlott a túl sok matt vagy átlátszó alapozó használata.