Az argánolaj a növényi olajok vitathatatlan királya. Ha rendszeresen a hajra kenjük, számos előnnyel jár. Természetesen az argánolajat többféleképpen is alkalmazhatod. Például használhatod a Nanoil kétfázisú hajkondicionálóját, ahol az argánolaj a fő összetevő. Mikor érdemes használni ezt a kozmetikumot és pontosan milyen hatásokra számíthatsz?


A hajkondicionáló egy olyan alapvető hajápoló termék, amelyet mindig kéznél kell tartani. Segít, hogy a fésű simán végigfusson a szálakon és megakadályozza a csomósodást, de legfőképpen az értékes tápanyagokat szállítja és újjáéleszti a törékeny hajat. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy az, hogy egy hajkondicionáló képes-e mindezeket megadni, az összetevőitől függ. Ebből kiindulva jobb, ha tudatosan választasz hajkondicionálót.


Argán hajkondicionáló a Nanoil-tól


Az egyik legérdekesebb ajánlat, amely az utóbbi időben egyértelműen egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a Nanoil Argan Hair Conditioner. Ezt a hajkondicionálót a szakemberek ajánlják és a legigényesebb fogyasztók is imádják. Ami megkülönbözteti ezt a terméket az a tény, hogy:


kétfázisú (így jobban működik)

leave-in (könnyű, így nem nehezíti el a hajat)

argánolajjal rendelkezik (mélytáplálást biztosít)


Nehéz az összes tulajdonságot három pontban leírni, ezért érdemes többet olvasni erről a csodálatos hajápoló termékről. Mi az, amit még tudnod kell a Nanoilról és a kétfázisú argán hajbalzsamról, mielőtt megvennéd?


Kétfázisú, ezáltal erősebb a hatása


A Nanoil argán hajkondicionáló kétfázisú, ami azt jelenti, hogy két független összetevőt egyesít: egy vízalapú és egy olajalapú fázist. A fogyasztó szempontjából ez azért fontos, mert a kétfázisú hajkondicionáló ereje megduplázódik. Az ilyen termék nemcsak a hajszál külső rétegét simítja ki, hanem védelmet nyújt a napfény, a magas/alacsony hőmérséklet és a szabad gyökök ellen is. Ezért, ha azonnali táplálásra van szüksége, akkor a kétfázisú hajkondicionáló a megfelelő választás. A Nanoil Argan hajkondicionálóval a következő eredményeket érheted el:


-táplált és megújult haj.

– Sima, rugalmas és fényes hajszálak.

– megszabadulhatsz a szöszös és statikus hajtól.

– nincs többé kusza és matt haj.

– egészséges hajvégek, amelyek ellenállnak a töredezésnek.


Ápoló argán- és ricinusolajjal


Mindezek a fent említett előnyök nem véletlenek, hanem a Nanoil Argan Hair Conditioner összetételének köszönhetőek, amely két értékes kozmetikai olaj keveréke:


– Az argánolaj javítja, fiatalítja és védi a hajat.

– A ricinusolaj intenzívebbé teszi a színt, erősíti és kondicionálja a hajat.


A Nanoil bebizonyítja, hogy nem kell sok minden a haj jó ápolásához. Néha két növényi olaj keveréke könnyű kétfázisú kondicionálóvá alakítva elég. Érdemes kiemelni, hogy a Nanoil argán- és ricinusolajos hajkondicionáló mentes a parabénektől, PEG-ektől és SLS-ektől. Mesterséges színezékeket és illatanyagokat sem találsz benne, bár ennek a kozmetikumnak csodálatos illata van. Végül a Nanoil argán hajkondicionálót vegánok is használhatják.


Mi a legjobb módja a Nanoil Argán hajkondicionáló alkalmazásának?


A Nanoil argán hajkondicionáló természetes összetétele elég csábító lehet. Van azonban még egy dolog, ami miatt a nők beleszeretnek ebbe a kozmetikumba – a meglepően könnyű alkalmazás. A legfontosabb, hogy ez egy leave-in kondicionáló, így a hajra való felvitel szó szerint néhány másodpercet vesz igénybe. A Nanoil kétfázisú hajkondicionálóinak (nem csak az argán kondicionáló) alkalmazása két lépésből áll:


1. lépés. Mossuk meg a hajat, mint általában (lehetőleg használjunk Nanoil micellás sampont).

2. lépés. A törölközőszáraz hajra permetezd rá a Nanoil kondicionálót.


Mivel folyékony, ennek a kondicionálónak két óriási előnye van a hagyományos kondicionálókkal szemben. Először is, a hajnak nem okoz gondot, hogy pillanatok alatt felszívja a terméket, másodszor pedig nem hagy maga után zsíros és petyhüdt hajat. Ennek ellenére a Nanoil Argan Hair Conditioner-t olyan gyakran alkalmazhatod, amilyen gyakran csak akarod.


A Nanoil Argan Hair Conditioner ára és elérhetősége

Látogass el a nanoil.hu oldalra és vásárold meg a Nanoil kétfázisú argán hajbalzsamot. Tapasztald saját magad, hogy milyen gyönyörűvé válhat a hajad és milyen kevésbe kerül! Ez a termék a kiválasztott drogériákban is kapható, ezért az ára üzlettől függően változhat.