A ricinusolaj ismét trendi! Hogyan is történt ez? Azért, mert annyira sokoldalú és hatékony. A blogoszféra és a hírességek már ki is választották kedvenc kozmetikai olajukat: ez a Nanoil ricinusolaj. Ők adják a legmagasabb pontszámokat és a legjobb értékeléseket. Nézd meg, hányféleképpen használhatod a mindennapi bőrápolásban – meg fogsz döbbenni!

RICINUS OLAJ

NANOIL Castor Oil- híresség az olajok között

Melyik a  legnépszerűbb ricinusolaj? Kétségtelenül a Nanoil Castor Oil. Nem csak a gyönyörű csomagolása miatt  híres. Egész egyszerűen a minősége, kapacitása és kiváló hatásai miatt. A gyönyörű üveg Ecocert tanúsítvánnyal rendelkező olajat tartalmaz. Tegyük hozzá, hogy a Nanoil olaj formulája valamivel könnyebb, mint a gyógyszertárban kapható olajoké, így kellemesebb a bőrápolásban.

Ricinusolaj NANOIL – összetevők

A ricinusolaj az EFA-k (esszenciális, telítetlen zsírsavak), valamint az egyedülálló – csak a ricinusolajban található – ricinolsav forrása. A 18 szénatomos ricinolsav gliceridje felelős ennek az olajnak az egyedülálló tulajdonságaiért. Értékes fehérjéket, ásványi anyagokat és E-vitamint is tartalmaz. Ennek az olajnak számos kozmetikai előnye van, amelyek fontosak az arc, a test és a haj számára. Ezenkívül összetétele olajsav, linolsav, palmitinsav és sztearinsav glicerideket tartalmaz. Ezek mindegyike jótékony hatással van a bőrre!

Ricinusolaj NANOIL – tulajdonságok

A ricinusolaj antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik, gyakran használják kozmetikumokban összetevőként a pattanások elleni küzdelemben. Ezen kívül a ricinusolaj pótolhatatlan a gyenge haj, szemöldök és köröm regenerálásában, mert erősíti és elősegíti növekedésüket.

A NANOIL CASTOR OIL 10 LEGNÉPSZERŰBB FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE

  1. Szemöldök- és szempilla szérum.
  2. A haj erősítésére és a hajhullás megállítására.
  3. Szérumként a sérült hajvégekre.
  4. OCM (olajtisztító módszer).
  5. Smink eltávolítása, még a vízálló kozmetikumok eltávolítására is használható.
  6. Kondicionálóként a sérült, törékeny körmökre.
  7. Száraz térdek és könyökök ápolására.
  8. Fertőtlenítő lábápolásként.
  9. Testmasszázshoz, narancsbőr elleni kezelésként.
  10. Nagyszerű férfiak számára szakállápoláshoz.

Ricinusolaj Nanoil – érdemes megvenni?

Mindenki, aki használta már a Nanoil ricinusolajat, elismeri, hogy tökéletesen működik! Függetlenül attól, hogy a hajad nehéz és merev vagy vékony, száraz és sérült, esetleg festett – az olaj 100%-ban működik! Válaszd, ha zsíros, normál vagy száraz a bőröd. Sokoldalúan és mindenkinek tökéletes! Sokan vallják, hogy a ricinusolaj használatának köszönhetően eltűntek a tökéletlenségek az arcukról, az olaj megerősítette a hajukat és megállította a hajhullást, valamint regenerálta a szempillákat és megvastagította a szemöldököt!

További részletekért tekintsd meg a gyártó hivatalos weboldalát nanoil.hu

nanoil RICINUS OLAJ