A szupermodellek frizurájához hasonlatos loknikat szeretnél? A legtöbb esetben ezek a lenyűgöző hajköltemények a legkülönbözőbb bámulatos hajformázó termékek hatékonyságáról tesznek tanúbizonyságot. De egy jó sampon is lehet ilyen. Vagyis, ha tökéletes hajat szeretnél, szerezd be először a megfelelő sampont. Keresztezte már valaha az utadat a Nanoil micellás samponja? Az argán olajjal dúsított verzió az értékelők legmagasabb pontszámait gyűjtötte be. Olvass a Nanoil Argan Micellar Shampoo-ról – légy készen a tökéletesen hidratált hajra és finoman tisztított fejbőrre!

Argan Micellar Shampoo nanoil

Nanoil Argan Micellar Shampoo: kondicionálás és ápolás samponozás közben

Ha éppen “rossz haj napot” fognál ki, akkor sincs ok az aggodalomra. Rengeteg olyan lehetőség közül választhatsz, amelyek képesek megmenteni a szituációt! Szerezz be egy jó sampont, olyat, amely mosás közben fejti ki a jótékony hatásait! 

A Nanoil Argan Micellar Shampoo tökéletes a száraz és rendezetlen hajhoz. Megfelelően tisztítja nem csak a hajat, de a fejbőrt is, amelyről sokszor hajlamosak vagyunk megfelejtkezni! Az argánolajban található tápanyagoknak hála a sampon mélyen hidratál. A haj rögtön egészségesebbnek és szebbnek fog tűnni! 

@nanoil.official #nanoil ♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Nanoil Argan Micellar Shampoo: milyen hajtípushoz készült? 

A Nanoil samponjának alapját az argán olaj adja, ami a haj típusától függetlenül nagyszerűen működik, a típus, a szín, a hossz és a textúra nem számít. Gondoskodni fog a merev, vékonyszálú, göndör, hullámos, festett hajról is. Az argánolaj táplál, nedvesít és megóv a károsodásoktól, ráadásul bámulatos mély tónust és fényt is kölcsönöz. A Nanoil samponja nagyszerűen kezeli a károsult, élettelen hajat. Ráadásul a fejbőrt is ápolja. 

Nanoil Argan Micellar Shampoo: összetevők

A Nanoil samponja kitűnő alapanyagokban bővelkedik! Az ideális sampont keresed? Megtaláltad!

Micellák: igen, ezek azok az erőteljes molekulák, amelyeket a sminklemosókból már olyan jól ismerünk. Ebben a samponban ezek a kosz foglyulejtésével és a fejbőr semleges kémhatásának visszaállításával lettek megbízva.  

  • Argánolaj: A marokkói folyékony arany ténylegesen a világ egyik legkeresettebb szépészeti célú olaja, gyengéden javítja a törékeny hajszálak állapotát, megvéd a károsodásoktól, mélyen hidratál és bájos fényt is kölcsönöz egyszerre. 
  • Tara gumi: ez a természetes összetevő nagyszerűen beválik, általa lehet a haj szupersima. A hajszálak felszínén kialakuló mikroszkópikus bevonat megakadályozza a nedvesség távozását, ennek következtében pedig a fénye is elképesztő lesz. 
  • Ricinusolaj: a legjobb haj- és fejbőrápoló olaj. Ennek a természetes fertőtlenítő szernek antibakteriális hatása van, ráadásul ápolja és erősíti a fejbőrt, valamint a hajszín javításában is fontos szerepet játszik. 
  • Szericin: a selyemhernyóból kinyert fehérje, amely tökéletesen hidratálttá, selymesen puhává, fényessé, könnyen fésülhetővé és formázhatóvá teszi a hajat. 

A Nanoil Argan Micellar Shampoo hatásai

  • Nanoil tökéletesen tisztává teszi a fejbőrt és a hajat.
  • Eltávolítja a koszt és a szennyeződéseket, ezáltal garantálva a frissességet. 
  • Táplálja, revitalizálja és szebbé teszi a hajat.
  • Ragyogóvá tesz és megelőzi a szín kifakulását. 
  • Könnyebben fésülhetővé teszi a hajat. 
  • Tesz a borzas és sztatikus babahajak ellen. 
Argan Micellar Shampoo nanoil

Honnan szerezhető be a Nanoil Argan Micellar Shampoo?

A Nanoil micellás samponja számos online webáruházból és a márka hivatalos oldaláról is beszerezhető: www.nanoil.hu illetve az utóbbi esetében számos brilliáns hajápolási tippet is olvashatsz, kitölthetsz egy tesztet, amely a hajad porozitását segít beazonosítani, illetve más figyelemre méltó szépségápolási termékkel is megismerkedhetsz. A Nanoil az igényeidnek megfelelő megoldást kínál: kifejezetten olyan hölgyek számára, akik a természet inspirálta kozmetikumokat részesítik előnyben.