A divattervezők gyakran bebizonyították, hogy nem csak ruhákat és kiegészítőket képesek kreálni, de még kozmetikumokat is. Burberry is pont így tett. Így született meg a Bársony Alapozó.

Amikor azt mondod, hogy Burberry egyből a rá jellemző kockás-mintát látod magad előtt. Ez a motívum minden egyes ruhadarabon megjelenik az angol divatáruházakban. Nos, észre fogod venni ugyanezt a mintát az általa készített alapozón is. Kockás-mintába van borítva a Bársony Alapozó így nem fogsz elsétálni mellette, miközben vizslatod a polcokat a tökéletes alapozót keresve. Természetesen a Burberry alapozó több egy szép csomagolásnál. Ha már a csomagolásról van szó, a termék egy műanyag csomagolásban van, a közepe kartonnal van lefedve úgy, hogy látszódjon az alapozó egy része a műanyagban a termék felirattal, ami mindig látható. Pumpájával tökéletesen szétoszlatja az alapozót. A pumpát jobbra fordítva nyitva, balra fordítva pedig zárva van az oszlató, így nem folyik ki az alapozó.

Bársony Alapozó Burberry-től elérhető a bézs tíz árnyalatában és barna színekben. Az alapozó elrejti bőrhibáinkat és kiegyenlíti bőrtónusunkat. Mattító hatást ad, így nem kell púdert használni. Habár olajos és kombinált bőrnek nem megfelelő, mivel gyorsabban fényesedik a bőr. Egy pumpa elég alapozót nyom ki ahoz, hogy egész arcunkat le tudjuk alapozni. Alkalmazáskor ujjainkat használva vigyük fel az alapozót arcunkra. Akár egy sminkszivacs vagy egy lapos sminkecset is hasznossá válhat.

Bársony Alapozó Burberry-től nem tartalmaz olajos összetevőket úgymond olajmentes formulából áll az alapozó. Vadrózsa kivonatból van, ami hidratál, finom illattal lát el és nem csak az alkalmazást teszi egyszerűbbé, hanem a nappali viselést is könnyű állaga miatt.

Egyetlen egy üveg 30 ml Bársony Alapozót tartalmaz.