A hajfestés a leggyakoribb kezelés minden fodrászatban.  Évről évre több különböző színezési technika létezik, amelyek új ügyfeleket vonzanak. A Highlighting Foam Strips megkönnyíti a többrétegű színkezelést és akár a felére csökkenti a színezési időt!

A ColorCuts termékek világszerte nagy feltűnést keltenek. Maximális kontrollt biztosítanak a színezési folyamat felett. A speciális anyag felerősíti a színező termékek hatását, precíz és egyenletes eredményt biztosítva az egész hajon.

A polisztirol anyag sokkal kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a hajfestést. A habszivacs csíkok praktikus dobozban érkeznek, előre ki vannak vágva és használatra készek, így nem kell időt vesztegetni az alumíniumfólia vágására.

Minden hajfestési technikához alkalmasak. A habcsíkok segítségével trendi sombre, ombre, highlight, flamboyage és bármi más technikát készíthetsz, bármit amit csak ügyfeled szeretne.

Highlighting Foam Strips – vedd kezedbe az irányítást a hajfestési folyamat felett

Kiváló minőségű színezőcsíkokat keresel akár nagyon hosszú hajhoz is? A ColorCuts a válasz! A csíkok könnyen kivehetők a dobozból és kényelmes a használatuk, így mindenkinek megfelelnek. Eltávolítás közben nem húzzák meg a hajat, így minimálisra csökkentik a mechanikai sérülés kockázatát. Lehetővé teszik a levegő keringését a rétegek között, így a haj teljes mértékben védve van a hőtől.

Minden egyes csík állandó hőt tart fenn és intenzívebb színezési eredményt biztosít. Hűvös tapintású marad és olyan kényelmet biztosít, amelyet a közönséges alumíniumfólia soha nem tudna nyújtani – a fólia ugyanis a haj károsodásáért és megégetéséért felelős.

colorcuts színezőhab habcsíkok

Vigyázz a környezetre a ColorCuts segítségével!

Az egyedülálló habszivacs csíkok újrahasznosított anyagokból készülnek a természettel összhangban. A biológiailag lebomló habcsíkok rendkívül kíméletesek a hajhoz és használat után akár háromszor is moshatóak mosógépben.

Maximális higiéniát és könnyű használatot biztosítanak – már az első használattól kezdve imádni fogod őket! Mosás után is megőrzik csúcsminőségüket és hatékonyságukat. Egy újrafelhasználható csomag akár 800 használatra is elegendő, így a csíkokkal rengeteg pénzt takaríthatsz meg.

újrafelhasználható habcsíkok hajfestéshez

Magas fokú kényelem és könnyű használat.

A ColorCuts csíkok segítenek a kivételes, többszintű színezésben. Ez a termék megkönnyítheti csapatod munkáját és több ügyfelet tudsz majd  fogadni a nap folyamán. A hihetetlenül egyszerű használat és a kiváló minőség miatt a színezés ideje sokkal rövidebb és élvezetesebb lesz ügyfeled számra is.

Használati utasítás: válaszd ki azt a haj tincset, amelyet meg szeretnél festeni és helyezd a színes csíkot a lehető legközelebb a fejbőrhöz; vidd fel a színező terméket a hajra; hajtsd félbe a csíkot és óvatosan húzd le a tetejét; ezt  ismételd  minden hajtincsel, amit meg szeretnél festeni.

Minden használat után mosd ki a Highlighting Foam Strips-et és újra használni tudod majd.

A színezési idő csökkentésével maximális kényelmet biztosítasz magadnak és ügyfeleidnek. Biztosítsd a legmagasabb szintű higiéniát és esztétikát a színezés során. Ez igazán egyszerű!

Több információ a hivatalos honlapon – colorcuts.mt