Míg (smink) alapozót vásárolunk, abban reménykedünk, hogy a termék elrejti bőrhibáinkat, tartós és makulátlanná változtatja bőrünket. Sajnos, ahogy egy mondásban is szól: „ A remény gyakran félrevezeti az embert”. Csak a gyártók által megerősített termékek hatásosak. Vajon vonatkozik Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place alapozójára is?

A gyártó az alapozó 15 órán keresztüli tartását állítja. Ez a kijelentés azon nők számának ígéretes, kiknek muszáj makulátlanul kinézniük egész nap. És még? Az alapozó felvitele után bőröd úgy néz ki, mintha megújult volna, azaz friss és üde hatást ad arcodnak. Nem vált színt, nem alakulnak ki foltok az arcon és tiszták maradnak a ruháid (egyértelműen, míg bele nem törölöd az arcodat a blúzodba). Továbbá sokáig tartó kényelmes használatot kéne ígérnie a terméknek. A gyártó szerint mattító hatása van az alapozónak. A termék nem tartalmaz olajas anyagokat, még egy ok arra, hogy miért is ajánlott a Double Wear Stay-in-Place alapozó. Ebből következik, hogy nem dugítja el a pórusokat. Természetesen a termék bőrgyógyászok által tesztelt. Ezért is fontos az olajos vagy kombinált bőrű nők számára az imént említett két pozitívum. Ettől függetlenül nekik még így is kell matt púdert használniuk.

Hogyan alkalmazzuk a Double Wear Stay-in-Place alapozót Estee Lauder-től?

Reggelente használj hidratálókrémet vagy más megszokott krémet. Feltesszük a smink alapot, ettől lesz tartósabb az alapozó. Egy lapos ecsettel vagy egy vatta pamaccsal felvisszük az arcunkra az alapozót. Végül az apróbb bőrhibákat fedjük le korrektorral egy vékony ecset vagy az ujjaink segítségével. Az alapozó arany kupakú, átlátszó üvegben van, így látjuk, hogy mennyi maradt belőle. Kár, hogy az Estee Lauder alapozónak nincsen kézenfekvőbb kupak, mivel így ki kell önteni a tenyeredbe és pazarolsz. Egyetlen üveg 30 ml alapozót tartalmaz. Mikor úgy döntesz, hogy Double Wear Stay-in-Place alapozót szeretnél vásárolni, 30 féle árnyalatból tudsz választani:
Tiszta Bézs, Csont, Sápadt Mandula, Homok és Ekrü. Estee Lauder alapozójának állaga félfolyós, ezért könnyen alkalmazható az arcbőrre.