A legjobb szemöldök spirált keresed? Kövesd választásainkat!

Sok szemöldök spirál trend jön és megy. Eddig foglalkoztunk a bozontos szemöldökkel vagy a szokatlan módon fésült ívekkel, valamint a Kardashian nővérek által népszerűsített tökéletes szimmetriával. Egy dolog azonban változatlan: a jól formázott és természetesnek ható szemöldök. Itt jön a képbe a szemöldökfesték: egy olyan termék, amely hasonlít a hagyományos szempillaspirálra, de kisebb és precízebb spirállal van felszerelve.

Válaszd ki kedvenc szemöldök spirálodat!

Ez a termék elengedhetetlen, ha dús és tökéletesen formázott szemöldököt szeretnél. Hogyan válaszd ki a legjobbat? Ismerkedj meg a szépségpiacon leggyakrabban használt választásokkal, amelyeket kozmetikai szakértőink teszteltek. Néhány héten át használták a különböző szemöldök spirálokat értékelve teljesítményüket, tartásukat és hatásukat. Most rajtad a sor – nézd meg rangsorunkat, és válaszd ki a kedvenc szemöldök spirálodat.

A jó szemöldök spirál előnyei

A szemöldök spirál a szemöldök ápolásra szolgál, színt, textúrát ad, és megszelídíti a rakoncátlan szőrszálakat. Gyakran előfordul, hogy a szemöldök különböző irányokba nő, ezért a jó szemöldök spirálnak segítenie kell fegyelmezni és kordában tartani őket. A szemöldök spirálok különböző színekben kaphatók, hogy jobban illeszkedjenek a szemöldök valódi színéhez, és elfedjék az ősz hajszálakat. A legjobb, ha azokat a formulákat választod, amelyek egyszerre sűrítik és ápolják a szemöldököt, hiszen minden nő olyan szemöldökről álmodik, mint Brooke Shieldsé!

RANGSOR: a legjobb szemöldök spirál kiválasztása

1. NANOBROW SHAPE MASCARA

Szemöldök spirál

Ez a szemöldök spirál megbabonázta a világot! A Nanobrow Shape Mascara tökéletes a formázáshoz és színt, valamint volument ad. Ha dúsabb, kifejezőbb, természetes színű szemöldökről álmodsz, amely mindig remekül mutat – akkor megtaláltad! A Nanobrow Shape Mascara bozontos, valamint vékony és ritkás szemöldök esetén is működik. Szilícium-dioxidot tartalmazó formulája fokozza a megjelenésüket, és már egy réteg spirál is növeli a definíciót, és a szemöldök optikailag dúsabb, jól formázott lesz. Természetes árnyalatai hihetetlenül jól kiemelik a szőrszálak színét, és a hosszú élettartamú teljesítménye pozitívan meglephet. Több információ: www.nanobrow.hu

  • APPLIKÁTOR – a Nanobrow Shape Mascara kínálata bűvölt el minket a legjobban. Kiválóan kifinomult és precíz. A spirál sörtéi remekül eloszlanak. Ráadásul nejlonból van ezért könnyen bevonja a szemöldököt festékkel. A kefével  végzett smink mindig gyors, csomómentes és nem ragad.
  • VÉLEMÉNYÜNK – ez az egyetlen szemöldök spirál, amely minden kérésünknek hibátlanul megfelelt: hosszantartó tulajdonságok, megfizethető, szép árnyalatok, jó formula, minőségi összetevők, sminkhatás. Teljes szívvel ajánljuk!

2. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Elég drága termék. Vajon a nagy kiszerelés (6,5ml) kárpótolhat az árért? A hatására biztosan nem fogsz panaszkodni, hiszen kielégítő. A Lancome Sourcils Styler egy tisztességes termék, amely több órán keresztül biztosítja a szemöldököd volumenét és a sminkben való tartós viseletet!

  • APPLIKÁTOR – ez a gyémánt alakú ecset elrabolta a szívünket. Kiderült, hogy ez a fajta kialakítás jól működik a sminkben! Könnyen megfogja a szőrszálakat és még a nagyon vékony és apró szőrszálakat is színezi.
  • VÉLEMÉNYÜNK – kiderült, hogy az innovatív design jól működik – Lisa Eldridge, profi MUA és a szempillaspirál társalkotója kockáztatott a szokatlan formával és ez egy remek döntés volt. A szempillaspirál még a nagyon igényes felhasználók elvárásait is felülmúlja, mivel a legtöbb teszten átment.

3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

A Dior spirál klasszikus kefével és három árnyalatú zselés formulával rendelkezik, amelyek közül választhatunk egy átlátszó, minden szemöldökszínhez megfelelőt. Az átlátszó változat a nagyon sötét szemöldökkel rendelkezők számára lesz életmentő, mivel sötét árnyalat nem áll rendelkezésre, ami minket kicsit meglepett. A szempillaspirál fokozza a volument, a szemöldököt remekül kiemeli, és a formula sok természetes összetevőt tartalmaz. Ezzel a spirállal szép, kifejező sminket lehet készíteni.

  • APPLIKÁTOR – a klasszikus, kúp alakú spirál széles körben eloszló sörtékkel rendelkezik. Úgy van kialakítva, hogy a legtöbb szemöldökhöz illeszkedjen. Viszont megfestheti a bőrt, ha a szemöldök vékony és ritkás.
  • VÉLEMÉNYÜNK – A Dior híres fantasztikus termékeiről, de sűrű és nehéz formázni ezzel a spirállal. Jó összetétele miatt magas helyet érdemelt ki a rangsorunkban.

4. KIKO MILANO EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA

A Kiko Milano spirál egy szokatlan, gél állagú termék, ami a többi általunk említett termékhez képest kevésbé pigmentált formulát eredményez. Meglehetősen jól formázza a szálakat, és ápolja azokat, mivel szépítő és védő panthenolt tartalmaz. A Kiko Milano szemöldökspirál speciális szálakkal rendelkezik, amelyek megragadják a szőrszálakat, így növelik azok volumenét, így a szálak vizuálisan teltebbnek és vastagabbnak tűnnek.

  • APPLIKÁTOR – szélesebb nejlon kefe szokatlan formával, amely inkább… kifinomult felhasználóknak vagy vastagabb szemöldökkel rendelkezőknek alkalmas.
  • VÉLEMÉNYÜNK – ez a szemöldök spirál érdekes. Színezi a szemöldököt, természetes megjelenést biztosít és egész nap kitart. Az ára nem igazán alacsony, de a mérete nagy (8ml) és a termék – elég hatékony.

5. LORD & BERRY MUST HAVE TINTED BROW MASCARA

A Lord & Berry Must Have Tinted Brow Mascara spirál meglepett minket. Ez a brit márka talán nem olyan híres, mint a többi, de érdemes megnézni, különösen, ha a szemöldököd sűrű és telt, de ugyanakkor vékony. A spirál fokozza a volument, mivel nejlon szálakat és a márka által Hydroviton® PLUS néven leírt különleges összetevőt tartalmaz, amely a szőrszálak hidratálásáért felelős.

  • APPLIKÁTOR – a Lord & Berry szemöldökfesték speciálisan kialakított applikátorral rendelkezik, amely orsó formájú: nejlonból készült, és a sörték spirálisan vannak beágyazva. A kefe meglehetősen nagy, így némi gyakorlásra lesz szükséged a megfelelő használatához.
  • VÉLEMÉNYÜNK – a szempillaspirálra érdemes odafigyelni, és biztosan sok sminkrajongónak tetszeni fog. Hátránya a magas ár és a kis méret. A szempillaspirál különleges formulája gyorsan szárad, és egyszerre biztosítja a természetes és kifejező szemöldök sminket.