Kétségtelen, hogy a szemöldök formája, volumene és színe nagy hatással van arra, hogyan néz ki az egész arc. A megfelelő szemöldök sminkkel az arc karcsúbbnak, a szemek nagyobbnak, a tekintet pedig kifejezőbbnek tűnhet.

Divatos szemöldök… mit is jelent pontosan?

A szemöldök sminkelési trendek sokszor változtak az évek során – az 1990-es években divatos, túlszedett szemöldöktől a jelenleg divatos vastag és bolyhos ívekig. A mai nők a természetes megjelenést és a… kényelmet választják.

Rendkívül népszerűvé vált a félig tartós szemöldök smink, különösen a microblading, amely hosszan tartó szemöldökformázást biztosít. A professzionális kezelések és eljárások azonban nem az egyetlen megoldás a látványos megjelenésű ívek elérésére.

Bizonyára ismered a klasszikus szemöldök sminktermékeket – ceruzák, szemöldökporok, pomádék -, de hallottál már a szemöldök tollról? Ma megtudhatod, mi az a szemöldök toll, hogyan használhatod a szemöldök sminkben és hogyan tudsz vele microblading hatást elérni a szemöldökön.

Mi az a szemöldök toll?

Hiányos és ritkás területek, ahol a szemöldök nem akar nőni, aszimmetrikus ívek – egy jó szemöldök toll orvosolja ezeket és más problémákat. A szemöldök toll egy szemöldök sminktermék, amely úgy néz ki, mint egy hagyományos toll, de a formulája a bőr igényeihez igazodik. Ez egy olyan termék, amellyel pontosan kitöltheted a szemöldöködet, álcázhatod a hiányokat, vastagabbá teheted a szemöldöködet, színt adhatsz neki, és hosszan tartó, de természetes sminket készíthetsz.

Melyik szemöldökceruzát válasszuk? Rengeteget teszteltünk (többek között az Anastasia Beverly Hills, a Nanobrow, a Tarte, az Urban Decay és a BeneFit szemceruzákat), és ellenőriztük a viselhetőségüket és a pontosságukat. A szemöldökceruza, amit leginkább ajánlunk sminkes kezdőknek és profiknak egyaránt, a Nanobrow Microblading Pen. Egyöntetűen arra a következtetésre jutottunk, hogy a Nanobrow szemöldök toll megérdemli az első helyet a legjobb szemöldök sminktermékek listáján.

Nanobrow szemöldök toll – a termék részletei

A Nanobrow szemöldök toll egy innovatív szemöldök sminkelő eszköz. Rendkívül pigmentált és vízálló formulával rendelkezik, amelyet minden bőrtípusra terveztek. A microblading eljárás által inspirált vékony applikátor lehetővé teszi, hogy pontosan kitöltsd a szemöldök hézagait, miközben természetes hatást biztosít. Lehetővé teszi, hogy egyedi, szőrszálszerű vonásokat hozz létre, amelyek valódi szemöldök szálakat imitálnak. Így vizuálisan vastagabb, volumenesebb és kifejezőbb szemöldök hatását keltheti. A smink akár 24 órán keresztül is megmarad, így nem kell aggódnod, hogy napközben lekopik vagy elkenődik.

5 ok, amiért a Nanobrow szemöldök toll egy “kötelező” szépségápolási termék

  1. A microbladinghez hasonló hatást érhetsz el – milliméteres vonásokkal töltheted ki a réseken keletkezett hiányokat és szemöldököd merészebb formát, színt és végső volument kap.
  2. Biztos lehetsz benne, hogy a sminked bármit kibír – a vízálló formula még egy forró napon vagy egy intenzív edzés alatt is a bőrön marad. A nap végén a szemöldök tollat egy hagyományos sminklemosóval pillanatok alatt lemoshatod.
  3. Nincs szükséged kozmetikai szalonra – a Nanobrow szemöldök toll használatával a szemöldököd úgy fog kinézni, mintha most jöttél volna ki a szépségszalonból :).
  4. Bármilyen hajszínhez könnyedén kiválaszthatod a tökéletes árnyalatot – a Nanobrow szemöldökceruza árnyalatai egyaránt megfelelnek a “meleg” és a “hűvös” szépségtípusnak. Vannak olyan árnyalatok, amelyek a szőke, barna, vörös és fekete hajhoz is illenek.
  5. Nincs szükség a nap folyamán javításra – a ceruza, a szemöldökpor vagy a pomádé elkenődött és lekopott a bőrről? A Nanobrow szemöldök tollnak köszönhetően többé nem kell emiatt aggódnod.

Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Sminkelés a Nanobrow szemöldök tollal – hogyan kell csinálni?

A szemöldök meghatározása szemöldök tollal nem nehéz! Íme néhány lépés, amely segít a szemöldök toll használatában, hogy a microbladinghez hasonló hatást érj el:

  1. lépés: Válaszd ki a szemöldök toll megfelelő árnyalatát – Meleg szőke, hamuszőke, meleg barna, sötétbarna vagy eszpresszó. Győződj meg róla, hogy az árnyalat megfelel a természetes szemöldök színedhez, hajszínedhez és bőrtónusodhoz (meleg/hideg).
  2. lépés: Fésüld ki a szemöldököt egy kefével, hogy szétválaszd és formázd a szemöldök szőrszálakat és megfelelő formát adj a szemöldöknek.
  3. lépés: Töltsd ki a szemöldöködet. Kezd az alsó szemöldök vonallal. Ne feledd, hogy a tollat enyhe szögben tartsd és a természetes hatás érdekében rövid mozdulatokkal hozz létre szőrszerű vonásokat. Ha a szemöldöködben hiányosságok vannak, töltsd ki őket a tollal. Kerüld a túl sötét vagy túl vastag foltok létrehozását. A szőrszerű vonások rajzolásakor mindig kövesd a haj természetes növekedési irányát. Vedd figyelembe, hogy a szemöldök a helyétől függően különböző irányban nő (belső rész, középső rész és a farok).
  4. lépés: Állítsd be a szemöldököt. Ahhoz, hogy a szemöldököd a helyén maradjon, használhatsz átlátszó szemöldökzselét.

TIPP: Ne feledd, hogy a szemöldök tollal történő meghatározása némi gyakorlatot igényel, ezért ne csüggedj, ha nem éred el elsőre a kívánt hatást. Gyakorolhatsz a kézfejeden, vékony, szőrszerű vonalakat húzva.

A Nanobrow szemöldök toll megbízható pontosságot és nagyszerű hatást biztosít a microblading kezelést utánozva. Több természetes árnyalat lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd a tökéleteset a mesés szemöldök smink elkészítéséhez. A látszattal ellentétben a szemöldökfestés tollal nem nehéz és az elért tartósság messze maga mögött hagyja a klasszikus ceruzákat vagy árnyékolókat.

Szeretnél egyszerre tartós, lenyűgöző és természetes szemöldöksminket készíteni? Nézz szét a nanobrow.hu oldalon. A precíziós szemöldök toll mellett rengeteg olyan terméket találsz, amelyekkel a napi szemöldökformázás a sminkrutinod kedvenc részévé válhat!