Szemöldök laminálás otthon? Ezzel a szemöldök lamináló készlettel úgy végezheted el a kezelést, mint egy profi és végre megszelídítheted a rakoncátlan szemöldöködet. Olvass tovább, hogy megtudd miért érdemes otthon elvégezni a szemöldök laminálást, a Nanobrow Lamination Kit segítségével.

Mi az a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy olyan szépségápolási kezelés, amely során egy speciális, tioglikolsavat tartalmazó terméket alkalmazunk, amely a szemöldökszőrszálakat a kívánt pozícióba helyezi és néhány hétig rögzíti őket. A szemöldök laminálás néhány lépésből áll. Az első  lépés a szemöldök megtisztítása a sminkmaradványoktól. Ezután egy speciális formulát alkalmazunk, amely megnyitja a szőrszálak kutikuláit és a kívánt formát adja. Végül az utolsó oldattal rögzítjük a hatást, amely a helyén tartja őket. A szemöldök laminálásnak köszönhetően a szemöldökszálak vastagabbak, teltebbek, optimálisan hidratáltak, így könnyebben tudjuk formázni és meghatározni természetes formájukat. Az eljárás leginkább akkor ajánlott, ha rakoncátlan, bozontos szemöldököd van. Akkor is tökéletes választás, ha időt szeretnél spórolni, amit a szemöldök sminkelésével töltenél, vagy ha szereted a természetes hatású szemöldököket.


Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet


Mennyi ideig tart a szemöldök laminálása?

A felhasznált lamináló termékek típusa és minősége az egyik tényező, amely befolyásolja, hogy a hatás meddig tart. Akár professzionális, akár otthoni használatra, minden szemöldök lamináló készletnek dermatológiailag teszteltnek és bőrkímélőnek kell lennie. A szemöldök laminálása utáni hatás 4-6 hétig tart, a  bőrtípustól és a szemöldökszőrök állapotától függően. Ezt követően újra elvégezheted a kezelést. Fontos, hogy a szemöldök laminálása után 24 órán át kerüld a szemöldök nedvesítését, mert a víz elronthatja a hatást; kerüld továbbá a szemöldökápoló termékeket, például a szemöldök géleket, -ceruzákat vagy -festékeket, amelyek miatt a laminálás hatása hamarabb elhalványulhat. A legjobb és legtartósabb eredmény érdekében a szemöldök laminálása után olyan termékek használata javasolt, mint a szemöldökszérumok és szemöldökerősítők, hogy megőrizzük a szemöldökszőrzet egészségét.

El tudod végezni a szemöldök laminálását otthon egyedül?

A szemöldök laminálás egy egyszerű szépségápolási kezelés, amellyel lenyűgöző szemöldököt kaphatsz. A megfelelő eszközök és a kereskedelemben kapható készítmények használatával otthon is elvégezheted a szemöldök laminálását. Csak ne feledd, hogy a használati utasításokat követve végezd el. Az otthoni szemöldök laminálással simább, könnyebben kezelhető szemöldököt kaphatsz, amelynek formája hosszú ideig változatlan marad. Akkor is remek választás, ha nem szeretnéd minden nap feltölteni a szemöldöködet, de mindig szépen definiált szemöldököt szeretnél. A legegyszerűbb módja a szemöldök otthoni laminálásának? Egy praktikus szemöldök lamináló készlet alapvető termékekkel és kiegészítőkkel, amelyek megkönnyítik a munkát – válaszd a Nanobrow Lamination Kit-et.

Miért érdemes otthoni szemöldök laminálást végezned a Nanobrow Lamination Kit segítségével? 5 okból:

#1 

Zabolátlan, ritkás vagy túl vastag és kezelhetetlen a szemöldököd? Az otthoni szemöldök laminálás segít megszelídíteni őket és több hétig hibátlan formát ad nekik. Nem szereted minden nap feltölteni a szemöldöködet, de szeretsz szemöldök sminket alkalmazni, akkor a szemöldök laminálás biztosan feldobja a sminked megjelenését.

#2

Egy otthoni szemöldök lamináló készlet a Nanobrow-tól nem kerül többe, mint egy időpont egy szépségszalonban. Ráadásul egyetlen készlettel több mint 10 szemöldök laminálási kezelést végezhetsz el! Így pénzt és időt takaríthatsz meg egyszerre.

#3

Még két hét van hátra a lefoglalt szalon időpontodig és eleged van a várakozásból? Használd a Nanobrow otthoni szemöldök lamináló készletét. Gyorsan és egyszerűen laminálhatod a szemöldöködet és szalonképes eredményt érhetsz el. A folyamat legfeljebb egy órát vesz igénybe. A kezelés fázisai részletesen le vannak írva a használati utasításban.

#4 

Úgy gondolod, hogy az otthoni szemöldök laminálás túl bonyolult? Nem! Ezzel a készen kapható szemöldök lamináló készlettel könnyedén laminált szemöldököd lehet. A készlet tartalmazza az összes szükséges terméket és kiegészítőt, amelyekkel több mint 10 kezelést végezhetsz el. Minden flakon számmal és címkével van ellátva, hogy megkönnyítse a feladatot.

#5

Búcsút mondhatsz a rakoncátlan szemöldöknek! Az otthoni szemöldök laminálásnak köszönhetően 6 héten keresztül tökéletes, éjjel-nappal hibátlanul kinéző szemöldököd lesz. Az eredményt feldobhatod hennával vagy szemöldök festékkel is.

Nanobrow Lamination Kit – miből áll?

Az otthon használható Nanobrow Lamination Kit tartalma:

 • szemöldök ragasztó (Brow glue)
 • szőremelő termék (Lifting lotion)
 • fixáló termék (Fixáló)
 • kefe
 • spirál
 • 10 eldobható applikátor

Szemöldök laminálás utáni ápolás

A szemöldök laminálása után be kell tartanod néhány szabályt, hogy hosszabb ideig élvezhesd a hatást. Íme, mit kell elkerülni a szemöldök laminálása után:

 1. A szemöldök laminálása után 24 órán keresztül kerüld a szemöldök nedvesítését, mert a víz elronthatja a hatást és a használt termékek teljesítményét.
 2. Ne használj szemöldöktermékeket, például szemöldökceruzát, -púdert vagy -gélt a laminálás után 24 órával.
 3. Kerüld a szemöldök dörzsölését vagy érintését, hogy ne változtasd meg a szemöldök kialakított formáját, vagy ne rontsd el a szemöldök laminálás hatását.
 4. 24 órán keresztül ne menj szaunázni, uszodába és egyéb olyan helyekre, ahol a bőr nedvességnek vagy melegnek van kitéve.
 5. A szemöldök laminálása után legalább 24 órán keresztül ne használ szoláriumot, és ne tedd ki a bőrt a napnak.

Látogass el a nanobrow.hu oldalra, hogy többet megtudj  a szemöldök laminálásáról a Nanobrow Lamination Kit segítségével!