A szemöldökceruzákkal gyorsan rendbe hozhatod a szemöldököd kinézetét. Ez azonban csak akkor lesz lehetséges, ha a termék, amit használsz, tartós és precíz. Hogyan válaszd ki a legjobbat, amikor a szépségpiac annyi különböző lehetőséget kínál? Hogy megkönnyítsük ezt számodra, összeállítottunk egy rangsort az 5 legjobb szemöldökceruza közül, amelyek népszerűségnek örvendenek.

A szemöldököt mindig hangsúlyozni kell, de ne feledd, hogy természetesnek kell tűnnie. Az eltúlzott szemöldök meglehetősen viccesen nézhet ki, és ez nem is csoda, hiszen biztosan nem mutat jól. Nézd meg rangsorunkat, és sminkeld úgy a szemöldököd, mint egy profi sminkes!

TOP 5 SZEMÖLDÖKCERUZA, AMIRE ÉRDEMES ODAFIGYELNI

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Ha értékeled az ultrafinom és precíz szemöldökceruzát, akkor ez nem maradhat észrevétlen. A Nanobrow Eyebrow Pencil a szépségipar slágere. Ez a professzionális szemöldökceruza rendkívül tartós, strapabíró és könnyen használható. Finomított hegye mindig megfelelő keménységű, mert nem kell hegyezni. Mindenféle szemöldököt kiemel, így mindig természetesen szépnek tűnik. Ideálisan megrajzolt szemöldökről álmodsz groteszk hatás nélkül? Ennél jobbat nem is találhatnál! A tökéletes keménységű hegye a feathering módszerrel, az alsó és felső szélek definiálásával vagy az egész szemöldök színnel való bevonásával működik. Válassz a négy elérhető árnyalat közül egyet. A bársonyos formula simán siklik a bőrön, további szőrszálakat rajzol és kitölti az összes nem kívánt rést anélkül, hogy elkenődne vagy lejönne a nap folyamán. A termék mesés sminket és igéző eredményt biztosít! Minden részletre tökéletesített szemöldök? Persze, ez hihetetlenül egyszerű. A Nanobrow Eyebrow Pencil egy nagyon kedvelt termék, amelyet a profi sminkmesterek is nagyra értékelnek. Átgondolt színek, precíz hegy, kényelmes felvitel és természetesen látványos eredmény – mindez elérhető ezzel a ceruzával.

2. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow

Ezzel a fantasztikus automata szemöldök sminkceruzával álomszerű hatást érhetsz el. Beépített precíz spulával rendelkezik, amely gond nélkül szétválasztja a szőrszálakat és egész nap a helyén tartja őket. Néhány egyszerű mozdulat elegendő a ritkás területek elrejtéséhez és a háromdimenziós eredmény eléréséhez. A visszahúzható applikátor további szupervékony vonalakat húz, valódi szőrszálakat utánozva. Nyolc intenzív szín közül választhatsz! A készletben van egy, a keverésre szánt ecset is, amellyel a lehető legtermészetesebb hatást érheted el. A szemöldök sminkelés nem kell, hogy nehéz legyen! Ne feledd, hogy a legjobb szemöldökforma az, amelyik finomnak tűnik. Rajzolj plusz szőrszálakat azokra a részekre, amelyeknek szükségük van rá, majd határozd meg az íveket, körvonalazd őket a természetes formájuk mentén. Dús szemöldököd lehet egy pillanat alatt!

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade Pencil

Ez a vékony szemöldökceruza sok vásárló szívét elrabolta. A mindig pontos hegye 0,9 mm-es és a tokjából kihúzható. Tökéletesen kiszínezi az íveket, kiemeli és kitölti őket a gyönyörű árnyalatok egyikével, napra pontosan formázza őket. A finoman húzott vonalak a természetes szemöldökre emlékeztetnek. A masszív spirálkefével a megfelelő mennyiségű pigmentet adagolhatod, így bármilyen alkalomra fantasztikus megjelenést biztosít. A vízálló #Bomb Brows ceruza nyolc színben kapható. Fontos, hogy a termék szemöldökformázást és ápolást kínál egyben. Gazdag formulája E-vitamin, ricinusolaj és kókuszolaj keverékéből áll. Ez a termék a tartós smink hatását nyújtja!

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Vastag szemöldök egyenesen egy divatmagazinból? A legegyszerűbb dolog a világon! Ezzel a ceruzával a tökéletesen megrajzolt, a helyén tartott szemöldök könnyen elérhető! Nyolc árnyalatban kapható, amely minden szemöldöktípusnak megfelel. A Brow Cheat kivál és még a nem együttműködő íveket is kiemeli. Az eredmény egész nap tart, nincs szükség javításra. Ez a varázslatos termék kitölti a hiányokat és foltokat, fokozza a természetes fényt és könnyedén definiálja a szemöldököt! Kiemelt szépség egyetlen pillanat alatt! Ez lehetséges a Brow Cheatnak köszönhetően!

5. Dior Backstage Diorshow Brow Styler szemöldökformázó

Az ikonikus márka szemöldökceruzája maximális pontossággal hangsúlyozza a szemöldököt. Visszahúzható, nagyon vékony ceruzája kitölti a házagokat, háromdimenziós hatást keltve. Mindenféle sminkhez készült – a természetestől a merész és kifejező sminkekig. Nagyon finom árnyalatokban kapható, így könnyedén illeszkedik arcvonásaidhoz, így minden alkalommal professzionális, stílusos sminket készíthetsz, amikor csak használod. Egyszerűen fésüld felfelé a szemöldökszálakat, hogy vizuálisan kiemeld a szemedet, majd gyengéd mozdulatokkal töltsd ki az egész szemöldököt. Egy finomított kefe segítségével egy kicsit keverd el a ceruzát. És kész! A Dior ceruza nem a legolcsóbb, de megéri megvenni.