Nem szeretnéd, ha kozmetikus segítsége nélkül javíthatnál a szempilláidon? Ha jól csinálod, akkor biztosan élvezni fogod a dús és hosszú szempillákat szempillaspirál alkalmazása nélkül is. Először is, emlékezned kell néhány fontos szabályra, amikor a szempillák ápolásáról van szó:

  1. Kerüld a műszempilla-hosszabbítást – ezek túlterhelik a természetes szempillákat és gyengébbé teszik őket.
  2. Ne használj túl sok szempillaspirált – a műszempillahosszabbításhoz hasonlóan a túl sok szempillaspirál is tönkreteheti a szempillákat, ami szempilla töréshez és -vesztéshez vezet.
  3. Használj szempilla szérumokat – bolondbiztos módja a szempillák ápolásának.

Ma a harmadik pontra, vagyis a szempilla ápolásra és a szempilla szérumok használatára koncentrálunk. Hogyan válasszunk egyet, amelyik rendkívül hatékony? Egy minőségi szempilla szérum mélyen rendbe hozza a szempillákat, könnyen használható és minőségi összetevőket tartalmaz. Bemutatunk néhány egyedi kozmetikumot, amelyek változásokat hozhatnak!

Tekintsd meg a 3 legjobb szempilla szérum véleményét, amelyek megváltoztatják a szempillák kinézetét.

TOP 3 SZEMPILLA SZÉRUM – RANGSOR

NANOLASH EYELASH SERUM

Ez a szempilla szérum hozza a legjobb eredményeket. A nők imádják ezt a terméket, – a vékony és rövid szempillákból hosszú és dús szempillákat varázsol! A szérum 30 nap alatt akár 50 százalékkal hosszabb szempillákat eredményezhet – szerintünk ennél jobb hatást egyetlen más termék sem produkálhat! Ezzel a szempillaerősítővel táplálhatjuk és erősíthetjük a szőrszálakat. A Nanolash szempilla szérumot alkalmazva biztos lehetsz benne, hogy szempilláidról gondoskodsz. Ez a termék nem okoz semmilyen irritációt vagy allergiás reakciót. A szérumot független kutatóintézetekben tesztelték. Egy ecsetvonás elegendő a felviteléhez. Még a szakértők is ajánlják a Nanolash-t. Ha maximális szempillahosszabbító hatást szeretnél, akkor ez egy kötelező darab.

  • Méret: 3 ml
  • Értékelésünk: A mi értékelésünk: 10/10

LASHCODE  EYELASH SERUM

Íme egy újabb lehetőség az igényes vásárlóknak, akik szeretik tudni, hogy jó kezekben vannak. A Lashcode már az első használattól kezdve javítja a szempillákat és csodálatos természetes összetevőkkel rendelkezik. Ezzel a szempilla szérummal felgyorsíthatod a szempillák növekedését és erősítheted őket. Mélyen hidratálja és sűríti a szempillákat, meggátolva azok letörését vagy kihullását. A szérum teljesen beszívódik, ami nagyon biztonságos választássá teszi. A baicalein, a szója- és búzacsíra kivonat vagy az arginin csak néhány a Lashcode szempilla szérumban található tápanyagok közül. Minden összetevő táplálja a szempillákat, még a legrövidebbeket is. Ez a szempilla szérum költséghatékony és könnyen használható. Mindössze néhány másodpercre van szükséged a felviteléhez. Ha szeretnéd táplálni és meghosszabbítani szempilláidat, használd a Lashcode szempilla szérumot.

  • Méret: 5 ml
  • A mi értékelésünk: 9.5/10

RAPIDLASH

A RapidLash az utolsó szempilla szérum a körképünkben. Nem lesz jó választás azoknak a nőknek, akik hosszabb szempillákat szeretnének, de jól működik, ha a szempillák táplálására és javítására vágysz. Ezzel a szérummal megállt szempillahullásra számíthatsz. A formula erősítő összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaz pl. tökmagból. Ha nem vágysz látványos eredményekre, akkor ez a szempillaszérum jó választás lehet – javítja, táplálja és erősíti a szempilláidat és nem kell sok időt töltened a felvitelével.

  • Méret: 3 ml
  • Értékelésünk: A mi értékelésünk: 7/10

Reméljük, hogy a szempilla szérumokról szóló vélemények segítenek kiválasztani a megfelelő terméket, hogy minden nap javíthass a szempilláidon.